Claudia Schiffer se apucă de design: Vedeta lansează o colecţie de tricotaje

La 45 de ani, vedeta mai are multe de spus în industria care a făcut-o celebră. Ea a realizat o linie de articole din caşmir a brandului de lux Tse, pe care o şi prezintă.

De vreme ce a crescut în lumea modei, unde şi-a construit o carieră excepţională, nu-i o surpriză faptul că se poate spune că top modelul german nu părăseşte această industrie şi se reprofilează în designer. Claudia Schiffer şi-a lansat noua colecţie, creată pentru Tse, un brand de lux specializat în ţesături, îndeosebi articole din caşmir.

Linia prezentată de vedeta în vârstă de 45 de ani include 18 piese interesante, între care pulovere, cardigane şi fuste şic, relatează cotidianul englez Daily Mail.

"Încerc să aplic ceea ce am învăţat ca model de la cei mai uimitori designeri cu care am lucrat timp de peste 25 de ani.

Am avut multe de învăţat, dar mi-am format şi propriile idei", a declarat Claudia pentru ediţia britanică a revistei Vogue.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod