Însărcinată în 5 luni, fiica Andei Călugăreanu doarme pe străzi

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, a ajuns într-o situaţie disperată. Însărcinată în cinci luni, tânăra în vârstă de 35 de ani a ajuns să doarmă pe o bancă în parc, alături de iubitul ei.
Femeia a pierdut apartamentul moştenit de la mama sa din cauza datoriilor uriaşe la întreţinere. Singurul sprijin moral pe care îl mai are este chiar iubitul ei, Ionuţ, care a şi lăsat-o însărcinată. Cei doi au locuit împreună în casa acestuia timp de două luni, însă vestea că vor deveni părinţi l-a scos pe "socrul" ei din minţi, iar bărbatul a dat-o afară din casă. Iubitul ei a decis să-i rămână alături, chiar dacă este nevoit să trăiască pe străzi.



"E o tragedie ce se întâmplă.
Am rămas fără bani şi nu avem unde să ne ducem. Am stat în chirie în 23 August, dar, din cauza unor probleme, a trebuit să plecăm. De zece zile dormim aici, în parc. Oamenii ne aduc mâncare aproape zilnic şi le mulţumim. Nimeni nu este obligat să ne ajute
", a declarat Ioana Tufaru pentru Cancan.ro. 

Vorbind desre socrul său, care i-a alungat din locuinţa sa, Ioana spune: "Ştie foarte bine în ce condiţii trăim, dar nu îl interesează. Ionuţ merge şi se spală la el, dar pe mine nu mă primeşte.
Îi bagă în cap că nu este copilul lui, dar, în fine, nu îmi stă în caracter să vorbesc oamenii de rău".
 
Foto: cancan.ro 
 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 31 Iul 2015, 16:15
    Însărcinată în 5 luni, fiica Andei Călugăreanu doarme pe străzi

    Unde este Catalin Maruta! Merita un pic de ajutor dupa ce demonstrat cum este cu adevarat aceasta domnisoara. Faceti ceva pentru copil, restul nu conmteaza...

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod