Adelina Pestriţu urmează o dietă drastică pentru slăbit. Fanii sunt îngrijoraţi

Deşi arată impecabil, fiind în formă şi perfect tonifiată, Adelina Pestriţu şi-a şocat fanii de pe Facebook cu planurile sale de a slăbi.
Vedeta Kanal D se pregăteşte să plece în vacanţă în Las Vegas alături de iubitul ei, Speak, şi vrea să arate perfect. Aceasta a postat o imagine pe Facebook de la un salon de înfrumuseţare unde a încercat criosauna, o terapie pentru accelerarea procesului de slăbire. Acesta are rolul de a îngheţa grăsimile şi de a stimula metabolismul.

"Am început un program drastic de slăbire-întreţinere! Mai am doar câteva zile la dispoziţie pentru a arăta impecabil în concediu! Astăzi... o şedinţă de criosauna", a scris vedeta pe pagina sa de socializare. Reacţia fanilor nu s-a lăsat aşteptată: "Exagerezi! Jigneşti şi alte fete normale. Dacă şi tu eşti grasă....", a comentat una dintre prietenele sale de pe Facebook.



"Deja exagerezi, nu crezi? Auzi "program drastic de slabire"! Doamne fereşte! Eşti foarte bine aşa!", a adăugat o altă fană.

Iar asta nu este tot. Adelina plănuieşte să urmeze o dietă drastică de detoxifiere. Vedeta urmează să bea timp de o săptămână numai sucuri naturale, presate la rece. "Sucurile astea le foloseşti pe lângă mâncarea sănătoasă, nu???? Sau doar bei sucurile fără să mai mănânci nimic?", a intrebat îngrijorată una dintre fanele sale, iar Adelina a răspuns: "8 sucuri pe zi care în total au 1200 calorii! Nimic altceva în afară de sucuri!"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod