29 iulie. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Capricorn va reuşi să convingă pe absolut oricine să o urmeze, iar acest lucru o va surprinde chiar şi pe ea
Berbec

E posibil ca astazi sa intampini numeroase obstacole la locul de munca, iar situatia ta financiara este destul de subreda. Nu iti ignora nici viata de familie!

Taur

Astazi vei reusi sa rezolvi in timp util toate problemele care pot aparea la locul de munca. Fii atenta la cei din jurul tau, in ei se pot ascunde ponturi valoroase.

Gemeni

Astazi vei avea parte de un nou inceput, insa nu se stie pe ce plan. Trebuie sa fii pregatita pentru schimbare si sa incerci sa te adaptezi rapid indiferent de situatie.

Rac

Astazi te vei reorienta si vei incerca sa iti gasesti un nou loc de munca, iar astrele sunt de partea ta.
Cu mult exercitiu vei reusi sa incepi lucruri total noi.

Leu

Orice vei face astazi iti va aduce satisfactii, si cel mai probabil este vorba de viata ta profesionala. Vei fi sprijinita exact de cine trebuie, adica de superiorii tai.

Fecioară

Astazi ar trebui sa fii transanta atunci cand vine vorba de iubitul tau si sa nu ii mai permiti sa faca tot ce ii trece prin cap. Chiar daca nu ii va conveni la inceput, va fi o decizie inteleapta!

Balanţă

Incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la aparente si sa iti traiesti viata asa cum merita! Partenerul tau de viata iti da acest sfat de multa vreme, insa acum este momentul sa il asculti.

Scorpion

Incearca sa te gandesti mai mult la tine si sa renunti la a-i mai ajuta pe cei din jurul tau ignorandu-te pe tine.
Sefii tai nu te vor rasplati pentru actele tale de binefacere.

Săgetător

Esti pusa pe treaba astazi, iar energia ta te va ajuta sa muncesti mai mult decat ai fi sperat. Incearca sa nu te implici sentimental in treburi profesionale!

Capricorn

Este o zi buna pentru afaceri, cu toate ca initial nu crezi asta. Pe parcursul zilei iti vei da seama cat de capabila esti sa ii convingi pe cei din jurul tau sa faca ca tine.

Vărsător

Acorda o atentie deosebita sanatatii tale astazi, in ultima perioada te-ai cam neglijat.
Chiar daca nu te simti rau, un set de analize anual complet nu trebuie sa iti lipseasca.

Peşti

Orice intiativa a ta va fi de succes astazi, asa ca actioneaza cu curaj! Aroganta iti poate crea probleme atat timp cat discuti cu persoane mai puternice decat tine!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod