Klorane prezintă kitul must-have al verii pentru un păr protejat de efectele soarelui

Vara, părul are nevoie de mai multă hidratare și de formule care să îl protejeze de efectele agresive ale soarelui, la fel ca și pielea. Părul afectat de soare sau de apa mării devine uscat, deshidratat, aspru, își pierde strălucirea și suplețea. În același timp, vara căutăm soluții practice și eficiente care să ne poată însoți în excursii și să ne asigure rezultate superioare pentru frumusețea și sănătatea părului.

Special pentru a rezolva aceste probleme și pentru a oferi o rutină completă pentru îngrijirea părului pe timpul lunilor călduroase, Laboratoarele Klorane recomandă kitul must-have al verii:

- Gama Klorane cu unt de Mango este o linie de tratament care reface, hidratează în profunzime și conferă strălucire părului uscat și deteriorat. Datorită extractului de mango, protejează fibra capilară împotriva efectelor agresive ale soarelui și limitează pierderea de apă, prevenind astfel deshidratarea părului în timpul verii.

Gama este formată din șampon, balsam și mască reparatoare.

-  Șamponul Klorane cu unt de Mango repară și protejează părul, fiind îmbogățit cu o infuzie suplimentară de lipoproteine și ceară emolientă, care catifelează și descurcă rapid firele de păr.

-  Balsamul Klorane cu unt de Mango îmbracă, rehidratează și restructurează firul de păr. Descurcă părul și îi asigură catifelare şi strălucire.



-  Masca Klorane cu unt de Mango hrăneşte şi repară părul extrem de uscat şi deteriorat de soare, asigură restructurarea intensă şi de lungă durată a tulpinii firului de păr și îl protejează.

Șamponul uscat Klorane cu textură colorată – o inovație practică, ușor de luat în bagajul de vacanță sau pentru zilele pline de vară în care ai nevoie de o coafură rapidă, cu un produs cu rezultate superioare și pe care să te poți baza.

Revitalizează părul, absoarbe sebumul și îi oferă un aspect curat, sănătos și plin de volum. Datorită pigmenților minerali naturali din formulă, acest șampon uscat asigură părului o finisare complet invizibilă, cu o nuanță uniformă naturală, fără să lase urme albe pe păr, oferind părului volum instantaneu, textură și densitate.



Kitul de vară must-have pentru păr de la Laboratoarele Botanice Klorane este disponibil în toate farmaciile din țară și cuprinde:

- Șampon Klorane cu unt de mango, 200 ml - 30 ron

- Balsam Klorane cu unt de mango, 150ml - 35 ron

-  Mască reparatoare Klorane cu unt de mango, 150 ml - 71 ron
Șampon uscat Klorane cu textură colorată, 150 ml - 55 ron.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod