Cristi Pascu, Valentina Pelinel și Geta Voinea aleg “Cel mai bun hairstylist din România”

Cristi Pascu, Valentina Pelinel și Geta Voinea fac parte din juriul de specialitate care va alege câștigătorul primei ediții a concursului „Cel mai bun hairstylist din România”.

Cei doi cunoscuți hairstyliști, alături de Valentina Pelinel, cea care a derulat, ca și model, campanii fashion importante la nivel internațional, vor analiza creațiile celor înscriși în competiție, vor alege semifinaliștii și apoi finaliștii care se vor lupta în cadrul unui mare eveniment din luna iunie, unde se va decide cine este cel mai bun hairstylist.

Înscrierile la acest important concurs pentru industria de frumusețe din România se încheie la sfârșitul acestei săptămâni. Concurenții se mai pot înscrie zilele acestea, până la 31 mai, trimițând la adresa office@cristipascu.ro fotografii cu trei creații ale lor: cea mai bună tunsoare, cea mai reușită culoare aplicată pe părul unei cliente și o coafură fantezie.

Săptămâna viitoare, juriul de specialitate, din care fac parte și Cristi Pascu, Valentina Pelinel și Geta Voinea, precum și de reprezentanți ai revistelor Elle și Unica, vor desemna semifinaliștii. Aceștia se vor reuni ulterior la București pentru  a-și demonstra îndemânarea la trei probe: tuns, vopsit și coafat lejer. Proba va fi filmată, iar materialele vor fi postate pe canalul YouTube al evenimentului.

Fotografii cu creațiile semifinaliștilor vor fi postate inclusiv pe pagina de Facebook oficială a concursului, https://www.facebook.com/CelMaiBunHairstylist, urmând a fi votate de public, iar câștigătorul să primească „Premiul de Popularitate”, de 500 de euro.

Din concurenții ajunși în semifinală, juriul va alege finaliștii care vor lua parte la marea finală ce va avea loc la București în luna iunie, în cadrul unui eveniment fastuos. Atunci, concurenții vor trebui să își demonstreze creativitatea la proba Coafură Fantezie în fața unei audiențe formată din specialiști din industrie, Mass Media și VIP-uri. Juriul va desemna apoi câștigătorul titlului “Cel mai bun hairstylist din România”, acesta urmând să primească și un cec în valoare de 3000 de euro, oferit de Top Line.

În cadrul marii finale a concursului, va fi pus în scenă un show excepțional de coafură realizat de invitatul special de la New York, Franck Perez, Creative Design Team Educator Moroccanoil. “Cel mai bun hairstylist din România” este un proiect inițiat de hairstylistul Cristi Pascu și își propune să îi descopere și să îi facă cunoscuți pe cei mai talentați hairstyliști din țară. Detalii despre concurs și despre modalitățile de înscriere pot fi aflate pe www.cristipascu.ro/celmaibunhairstylist și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CelMaiBunHairstylist

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod