Patricia de la Amadeus slăbește în 20 de minute cât alții în trei ore!

Patricia Cimpoiașu, artista din trupa Amadeus, a descoperit cum poate face sport eficient fără să piardă zilnic prea mult timp mergând la sală.
Frumoasa brunetă are, alături de colegele ei din trupă, concerte în toată lumea, călătorește foarte mult, schimbă avion după avion, astfel că îi este dificil să se țină de un program de fitness strict.  Prin urmare, pentru a-și tonifia mușchii și a avea o siluetă impecabilă, Patricia urmează un nou concept revoluționar de sport, X-Body, supranumit antrenamentul secolului 21, la FitExpress Cișmigiu din București.

Mai exact, artista îmbracă un costum cu electrozi și execută, timp de doar 20 de minute, mișcările indicate de antrenorul Cristina Hanga.
În cele 20 de minute se ard 500 de calorii, iar în următoarele 48 de ore de repaos alte 2000, fără să mai faci sport. Costumul pe care îl îmbracă artista este conectat la electrozi și este folosit în antrenamentul EMS (Electrical Muscle Stimulation), timp în care până la 90% din mușchii corpului lucrează simultan. Astfel se face că după prima ședință Patricia s-a ales cu o dureroasă febră musculară, pe care acum o tratează prin noi sesiuni de astfel de antrenamente.

“Nu am nevoie să slăbesc mult ci doar să îmi tonifiez musculatura, să fiu cât mai fit.
Până acum nu prea mergeam la sală, făceam doar acasă exerciții cu ganterele, stepperul și la sol, pe saltea. O dată pe săptămână ieșeam să alerg prin Herăstrău. Acum, în loc să pierd 3 ore pe drum spre sală și la antrenamentele clasice, compensez doar cu 20 de minute de X-Body. După prima ședintă am făcut febră musculară, așa că am avut apoi încă patru, câte una în fiecare zi, pentru a pune mușchii în mișcare. Rezultatele deja se văd cu ochiul liber. Mușchii sunt definiți, frumos conturați.
Pe viitor nu va fi nevoie decât de 2-3 sedințe pe săptămână pentru întreținere. Mult mai eficient pentru mine, pentru că în timpul cât îl petreceam la sală, cu orele, pot face multe alte lucruri în viața mea personală și profesională”, explică Patricia.

Patricia Cimpoiașu este cunoscută publicului ca membră a trupei Amadeus, cvartet în cadrul căruia cântă la violoncel. Alături de colegele ei a devenit faimoasă în toată lumea, susținând concerte pe toate meridianele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod