Horoscop. Ce avantaje îţi oferă zodia ta ca să fii specială

Nativa din Săgetător este foarte veselă, iar energia pe care o emană o face să fie deosebită în ochii celor din jurul ei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti cea mai responsabilă zodie, iar acest lucru iese în evidenţă fără măcar să îţi propui asta.

Dai sfaturi gratis, eşti atentă la nevoile celor din jur, însă de bunătatea ta pot profita mulţi dacă nu eşti atentă. Eşti corectă cu toată lumea şi niciodată nu le provoci greutăţi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti o fire foarte distractivă şi pusă mereu pe petrecere, prin aceste lucruri devii specială.

Toţi cei din jur te vor alături pentru că ştii mereu să îi bine dispui şi le transmiţi din starea ta de bine. Eşti foarte diplomată şi prietenoasă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ieşi în evidenţă cu siguranţă prin faptul că eşti foarte vorbăreaţă, cu oricine şi oricând.

Te apropii repede de persoanele noi pe care le întâlneşti şi încerci să legi prietenii cu toate persoanele care îţi ies în cale şi pe care le placi. Uneori eşti exagerat de sociabilă şi linguşitoare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ieşi în evidenţă prin fizicul tău foarte sexy, dar şi prin faptul că eşti mereu dichisită şi ca scoasă din cutie.

Te preocupă felul în care arăţi, şi prin asta vei atrage tuturor atenţia. Eşti foarte energică şi emani putere şi siguranţă în forţele proprii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti foarte directă, iar acest lucru poate fi avantajos pentru tine de cele mai multe ori.

Vei fi apreciată pentru această calitate a ta, iar oamenii din jur îţi vor cere sfaturi ştiind că vei fi cu siguranţă sinceră. Eşti foarte muncitoare şi fermă, lucruri care te fac cu adevărat specială.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti specială prin faptul că eşti foarte prietenoasă şi uneori nu te poţi opri din vorbit, însă mai ales cu persoane necunoscute.

Vrei să te faci plăcută cu orice preţ, însă ai grijă să nu cazi în penibil prin avântul pe care îl ai. Ieşi în evidenţă şi prin generozitate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Calitatea ta care iese cel mai mult în evidenţă este siguranţa de sine, aceasta ajutându-te de cele mai multe ori să fii cel mai bun lider pe care îl pot avea cei din jurul tău.

Te descurci în orice condiţii şi găseşti cele mai bune şi rapide soluţii. Uneori pui prea mult suflet în ceea ce faci!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti foarte zâmbăreaţă, iar veselia care te caracterizează poate fi foarte uşor transformată într-o mare calitate.

Profită de energia pe care o ai pentru a-ţi face cât mai mulţi prieteni! Nici bunele maniere pe care le ai nu pot fi ignorate, eşti poate cel mai educat semn din întreg zodiacul.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti foarte muncitoare, iar această calitate îţi poate asigura un statut aparte.

Eşti specială prin faptul că nu spui niciodată nu, nici chiar celor mai dificile sarcini pe care le primeşti. Cei din jurul tău se pot baza întotdeauna pe tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti foarte ambiţioasă, iar acest lucru te face să fii specială.

Celor din jur le este teamă de cele mai multe ori de ceea ce poţi, de aceea obţii avantaje neaşteptate. Eşti mereu optimistă şi sigură de succes, şi pentru asta eşti de apreciat!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti foarte educată şi ajuţi mereu atunci când poţi, calităţi care îţi vor fi apreciate şi lăudate de către toţi cei din jur.

Uneori eşti mai atentă la ceilalţi şi la nevoile lor, decât la tine, ceea ce îţi poate aduce şi neplăceri. Încearcă să găseşti un echilibru!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti foarte directă şi spui lucrurilor pe nume indiferent dacă deranjezi sau nu.

Corectitudinea îţi va fi mai mult apreciată, ceea ce o poate transforma în cea mai mare calitate a ta. Preferi adevărul întotdeauna, în defavoarea micilor minciuni spuse pentru a proteja.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 21 Apr 2015, 13:51
    aliasmoon13@gmail.com

    Buna ziua, Doresc sa aflu cat mai multe informatii despre colaborare si inscriere... Cu multumiri, Ana

    0
    0

  • alia pe 21 Apr 2015, 12:22
    Caut persoane dinamice, ambitioase si organizate, cu viziune, care vor un loc de munca part- time si venituri suplimentare. Doresc in echipa mea doar persoane serioase, perseverent

    Caut persoane dinamice, ambitioase si organizate, cu viziune, care vor un loc de munca part- time si venituri suplimentare. Doresc in echipa mea doar persoane serioase, perseverente, disciplinate care-si doresc sa castige bani in functie de munca depusa si de gradul de implicare. Pentru mai multe detalii despre inscriere si modalitatile de colaborare trimiteti un mail cu textul: info pe adresa de mail: aliasmoon13@gmail.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod