Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 20-26 aprilie. Previziuni!

Nativa din Balanţă trebuie să se gândească de două ori înainte de a face o investiţie, altfel există riscul unui eşec financiar.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să fii remarcată la locul de muncă, fapt ce ţi-ar putea aduce mai mulţi bani în cont.

Trebuie însă să te faci văzută şi să te lauzi cu reuşitele tale, altfel nu vei fi băgată în seamă. Nu îţi face prea mari speranţe!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să nu faci investiţii în această perioadă, altfel rişti să pierzi sume importante de bani.

Aşteaptă o ocazie mai bună pentru a te implica în afaceri, aceasta nu va întârzia să apară. Păstrează-ţi relaţiile de la serviciu şi încearcă să îţi faci şi altele noi!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, de aceea trebuie să începi să te gândeşti cât mai serios la o modalitate de a face economii.

Amână orice distracţie pentru altă dată şi cumpără doar ce îţi trebuie cu adevărat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să fii nevoită să apelezi la ajutorul celor dragi pentru un împrumut.

Nu îţi fie ruşine să ceri, cu siguranţă dacă pot, o vor face fără să stea pe gânduri. Gândeşte-te cum să faci mai multe economii şi plăteşte-ţi facturile la timp!

Leu(22 iulie - 22 august)

Excelezi la locul de muncă, însă eforturile tale nu vor avea şi un beneficiu financiar.

Nu trebuie să îţi pierzi speranţa, atunci când te vei aştepta mai puţin poate veni o mărire de salariu. Poţi să aduci tu discuţia despre asta, dar alege cu grijă momentul!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi pe punctul de a câştiga mai mulţi bani, însă vei rata ocazia pe ultima sută de metri.

Nu te necaji, orice om greşeşte, important este să înveţi ceva din asta! Ai răbdare şi nu cere prea mult de la tine, te pedepseşti mult prea dur!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Gândeşte de două ori înainte de a investi banii în ceva, şi cere din când în când sfatul persoanelor cu mai multă experienţă în afaceri.

Nu o duci prea bine în acest moment, de aceea nu ar fi indicat să îţi faci o gaură în buget. Fii chibzuită şi ia decizii bazate pe raţiune!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Poţi câştiga bani în plus în această săptămână dacă alegi să lucrezi în echip.

Chiar dacă acele câştiguri se vor împărţi, cu siguranţă vei fi mulţumită de rezultat. Nu pierde oportunităţile care îţi apar în cale, deci fii cu ochii în patru!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Va fi o săptămână bună pentru tine din punct de vedere financiar, câştigurile vor fi din ce în ce mai mari, dar şi poziţia ta va fi una mai importantă.

Nu arunca cu banii în stânga şi în dreapta de fericire că ai ajuns unde ţi-ai dorit!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată în această săptămână, însă trebuie să ai grijă să îţi menţii relaţiile de la locul de muncă.

Nu fi cea mai ciudată din echipă şi participă la acţiunile organizate de colegii tăi, din când în când este bună şi o astfel de relaxare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să fii mai chibzuită şi să nu arunci cu banii pe obiecte inutile, altfel rişti să te trezeşti cu o gaură serioasă în buget.

Fă-ţi o listă întotdeauna când mergi la supermarket sau la mall şi nu te abate de la ea, te va ajuta surprinzător de mult.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă îţi începi săptămână cu multe speranţe cu privire la primirea unei sume de bani, vei fi dezamăgită să ştii că nu se va întâmpla.

Un mic incident îţi va da totul peste cap, însă îţi vei reveni la normal imediat ce tensiunea de la locul de muncă dispare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod