Şi bărbaţii au suflet. Ce alegi? Banii sau dragostea?

E foarte important ca-ntr-o relaţie cu un bărbat cu bani să oferi ceva ce nu poate fi cumpărat. Abia atunci vei juca de la egal la egal. Iar unui astfel de tip îi va fi foarte greu să cumpere sinceritate, prietenie adevărată şi dragoste.
Ai întrebat ce rol au banii într-o relaţie şi ştiu că te voi dezamăgi, spunându-ţi că au rolul pe care-l dai tu banilor în viaţa de zi cu zi. Nici mai mult, nici mai puţin.
Nu cred că ar trebui să intri într-o poveste de dragoste doar pentru banii partenerului. Mulţi bărbaţi se prind repede de faptul că sunt vânaţi pentru bogăţia lor şi, în general, se lăsă prinşi. Dar, într-o astfel de legătură, nu uita că puterea e la ei.
Dacă oferi în schimbul banilor doar frumuseţea şi tinereţea ta, atunci n-ar trebui să te superi că vei fi părăsită când acestea dispar sau o femeie mai tânără şi mai frumoasă ca tine îţi va lua locul.
E foarte important ca-ntr-o relaţie cu un bărbat cu bani să oferi ceva ce nu poate fi cumpărat.
Abia atunci vei juca de la egal la egal.  Iar unui astfel de tip îi va fi foarte greu să cumpere sinceritate, prietenie adevărată şi dragoste.
Nu te amăgi că te poţi preface, la un moment dat va surprinde o privire, un gest care îi va spune adevărul despre sentimentele tale.
paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod