Sărutul de adio: Ultimele poze făcute de Marilyn Monroe înainte de a muri

Mai multe imagini prețioase, realizate în 1962, la ultima ședință foto a starletei americane, au fost scoase la licitație cu 36.000 de dolari.

La mai bine de cinci decenii de la dispariția sa încă neelucidată pe deplin, Marilyn Monroe continuă să exercite o fascinație puternică asupra fiecărei generații. Cel mai popular sex-simbol din istoria Americii încă domină topurile frumuseții feminine și rămâne unul dintre cele mai cunoscute chipuri din lume, din toate timpurile.

Pe 13 iulie 1962, Marilyn făcea ultima ei ședință foto. Un prieten apropiat, George Barris, o rugase să pozeze pentru el, avea de gând să scoată o carte despre "fenomenul MM".

După numai trei săptămâni, starleta americană era găsită fără suflare, iar imaginile lui Barris au devenit foarte prețioase. Erau, practic, ultimele imagini artistice ale actriței.

Devastat de moartea vedetei, Barris a renunțat la planul său de a scrie cartea. A refuzat, de asemenea, să permită publicarea fotografiilor pe care le făcuse.

Timpul a trecut, dar fotografiile prețioase nu au fost rătăcite. Ele au fost scoase recent la licitație, iar specialiștii estimează că fiecare poate fi vândută cu 6.000 de dolari bucata, relatează ziarul britanic Daily Mail.

Fotografiile au un aer de intimiate și demonstrează cât de apropiată era relația dintre Marilyn și Barris, scrie ziarul citat.
Barris a întâlnit-o prima oară pe platourile de filmare ale peliculei "The Seven Year Itch", în 1954. "Când am văzut-o m-am gândit că este cea mai frumoasă, fantastică persoană pe care am întâlnit-o vreodată. M-a năucit complet", povestea Barris într-un interviu publicat în 2012 de ziarul Los Angeles Daily News.

Cei doi au rămas prieteni buni. "Ce mi-a plăcut cel mai mult la Marilyn a fost că nu se purta ca un star de cinema. M-a impresionat enorm că era mereu amabilă și prietenoasă cu oricine se afla pe platou.
Nu era încrezută, nu suferea de snobism"
, a povestit el pentru Huffington Post.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod