Prima poză de familie cu Antonia, Velea și fiul lor

Antonia (25 de ani) şi Alex Velea (30 de ani) au acceptat să realizeze primul pictorial alături de fiul lor, Dominic Andrei.
Sâmbătă a apărut noul număr al revistei Viva!, care conţine un pictorial cu cei doi artişti şi băieţelul lor. Pentru prima oară, admiratorii vor putea vedea cum arată bebeluşul lor, dat fiind că până acum ei au evitat să facă public chipul micuţului.
 
Pe coperta publicației cei doi cântăreți apar ținându-l în brațe pe Dominic Andrei.

Reprezentanţii artiştilor au declarat pentru ziarulring.ro că ei nu vor încasa niciun onorariu pentru şedinţa foto. Antonia şi Alex Velea au cerut, însă, ca un procent important din vânzările revistei să ajungă în programul "Ajută Copiii", derulat de o fundaţie umanitară.

"Pictorialul nu e cu onorariu, pentru că n-au făcut-o pentru bani, ci pentru că «Viva!» e o revistă foarte plăcută.
Însă un procent foarte mare din vânzările raportate la preţul de copertă al revistei se vor duce către respectiva fundaţie umanitară, care are grijă de copiii cu probleme majore de sănătate. Aceasta a fost singura lor rugăminte. Micuţii aceştia au nevoie de un tratament costisitor"
, au declarat reprezentanţii vedetelor pentru Ring.


Foto: Viva!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod