Brad Pitt negociază pentru a juca într-un film regizat de Angelina Jolie

Actorul american se află în negocieri avansate pentru a interpreta rolul principal într-un nou lungmetraj ce va fi regizat de soţia lui, actriţa Angelina Jolie, care se va intitula "Africa".

Cei doi actori s-au îndrăgostit în timpul filmărilor de la "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în 2005. Angelina Jolie şi Brad Pitt, care s-au căsătorit în vara anului trecut, au încheiat de curând filmările pentru cea de-a doua colaborare cinematografică a lor, filmul "By The Sea", al treilea lungmetraj regizat de actriţa americană. Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, Brad Pitt se află în negocieri avansate pentru a juca într-un nou film regizat de soţia sa, "Africa", informează cotidianul britaic Daily Mail, citat de Mediafax.

"Africa" va fi un film biografic despre viaţa paleoantropologului Richard Leakey şi campaniile organizate de acesta contra braconajului cu fildeş, un flagel care ameninţă populaţia de elefanţi din Africa.

Scenariul este semnat de Eric Roth, recompensat cu Oscar pentru filmul "Forrest Gump".

"Am simţit întotdeauna o conexiune profundă cu Africa şi cultura ei"
, a declarat Angelina Jolie într-un comunicat de presă, în septembrie 2014.

"Richard Leakey s-a remarcat în timpul conflictelor violente cu braconierii de elefanţi graţie felului său profund de a înţelege amprenta pe care omul o lasă asupra mediului şi graţie unui profund simţ al responsabilităţii faţă de lumea din jur", a adăugat actriţa americană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod