Ashton Kutcher depune mărturie contra unui asasin în serie care i-a ucis o fostă iubită

Actorul va depune mărturie în procesul în care este judecat un presupus asasin în serie care ar fi ucis-o, în urmă cu 14 ani, pe iubita sa din acea perioadă, Ashley Ellerin, o studentă în vârstă de 22 de ani.

În 2001, Ashton Kutcher juca în serialul de televiziune de succes "That '70s Show" şi începea să devină cunoscut la Hollywood. În seara zilei de 21 februarie 2001, actorul trebuia să meargă la iubita sa acasă, după ce încercase, mai multe zile la rând, să o contacteze la telefon, fără succes. A bătut de mai multe ori la uşă şi s-a uitat pe fereastră, dar nu a văzut-o în apartament, unde a remarcat, însă, pe podea, nişte urme de vin roşu. Şi-a spus că Ashley a uitat că îi dăduse întâlnire şi a presupus că aceasta era în oraş, motiv pentru care a plecat şi el acasă, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

La scurt timp după, poliţia l-a informat că petele de vin erau de fapt de sânge - Ash­ley Elle­rin fusese ucisă cu 47 de lovituri de cuţit, iar trupul ei neînsufleţit zăcea după o uşă, de unde nu putuse fi văzut de Ashton.

Actorul a fost chemat ca martor în acest proces pentru că prezenţa lui la uşa apartamentului a permis poliţiei să stabilească ora aproximativă la care a fost ucisă tânăra şi să-şi consolideze dosarul deschis pe numele autorului presupus, calificat drept asasin în serie, Thomas Gargiulo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod