Horoscopul lunii noiembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fie că eşti singură sau nu, eşti foarte atrasă de o viaţă libertină în această lună. Îţi place să te joci, să flirtezi şi să faci lucruri mai mult sau mai puţin morale. Încearcă să nu întreci limita!

Te vei simţi o norocoasă în această lună, însă mai intens din punct de vedere financiar. Vei obţine ceea ce îţi doreşti pe plan profesional, iar banii vor veni inevitabil la pachet. Chiar dacă nu se întâmplă acest lucru, vei avea numeroase alte beneficii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei trece prin diverse stări în această lună pe plan sentimental, fie îţi va fi foarte bine, fie foarte rău. Ţine doar de tine cum vrei să te simţi, aşa că încearcă să gândeşti pozitiv şi să iei lucrurile aşa cum vin.

Nu începi prea bine luna, dar pe parcurs vei da de oportunităţi care îţi vor îmbunătăţi situaţia financiară. Acestea vor veni când te vei aştepta mai puţin şi când nici nu mai speri. Vei fi salvată de la probleme de o persoană care te admiră pe ascuns.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Cu siguranţă vei reuşi să îţi faci un iubit luna aceasta, trebuie doar să îţi doreşti acest lucru. E posibil însă să îţi placă această libertate pe care doar statutul de care te bucuri ţi-o poate oferi.

Nu vor fi evenimente remarcabile în această lună, dar nu vei duce nici rău, dar nici bine. Te poţi descurca modesc cu ceea ce câştigi, însă nu îţi vei putea satisface micile mofturi care mai apar din când în când. Spre sfârşitul lunii, însă, vei avea parte de o surpriză plăcută.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Există riscul ca în această lună să te desparţi de partenerul tău, însă va fi greu doar la început. E posibil să descoperi că este mult mai bine aşa, însă trebuie să treci prin anumite stări până să îţi dai seama de asta.

Nu vei munci mai mult, dar nici nu vei primi mai mult. Norocul tău este că astrele sunt de partea ta şi îţi asigură o reuşită spre finalul lui noiembrie. O să pară destul de uşor, însă va trebuie să munceşti mult după aceea pentru ceea ce primeşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu traversezi o perioadă prea bună din punct de vedere sentimental, însă nu este nimic îngrijorător. Ai şansa de a o îmbunătăţi, însă trebuie să iei decizia corectă la momentul potrivit. Nimic nu este întâmplător!

Vei putea câştiga bani în plus, însă doar dacă eşti atentă şi nu pierzi oportunităţile care îţi apar în cale. Deasemenea nu este bine să te gândeşti prea mult atunci când trebuie să iei o decizie, altfel rişti să treacă norocul pe lângă tine.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu stai prea bine cu dragostea, mai ales în această lună. Ţi se pare că ceva nu mai funcţionează şi nu te mai simţi bine în pielea ta atunci când eşti în preajma iubitului tău. Dacă eşti singură, poţi avea parte de o aventură care te va face să te simţi din nou plină de viaţă.

Îţi vei rotunji veniturile simţitor în această lună, însă nu trebuie să cheltui fără măsură. Ar fi bine să îţi deschizi un cont de economii sau să îi dai cuiva de încredere spre păstrare. Dispoziţia pe care ţi-o dau aceste reuşite va fi de zile mari.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vrei mai multă afecţiune din partea iubitului tău în această lună, însă e posibil să nu o primeşti. Va fi o perioadă imprevizibilă, fie vei fi foarte fericită, fie vei da de necaz. În ambele cazuri eşti luată prin surprindere.

Banii sunt importanţi pentru tine şi faci orice pentru a obţine tot mai mulţi. Dacă venitul tău este decent, ai face bine să te ocupi şi de alte sectoare ale vieţii tale şi să trăieşti în echilibru. Vei avea parte de oportunităţi grozave fără să te stresezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ştii cu cine să vorbeşti şi în ce locuri să îţi petreci majoritatea timpului, vei reuşi să dai de cineva care te va atrage la maxim. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, e posibil să ţi se reproşeze absenţa ta din utima perioadă.

Luna aceasta te enervează la culme, nimic nu iese conform planurilor tale. Atunci când depui eforturi mari pentru a câştiga mai mulţi bani, cu siguranţă vei fi dezamăgită. Culmea este că nu trebuie să faci nimic, iar ei îţi vor pica din cer. La final, vei fi totuşi mulţumită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fie că eşti singură sau nu, ai nevoie de dragoste mai mult decât oricând. Nici latura sexuală nu trebuie ignorată, dar nu este cazul să sari în braţele primului bărbat care îţi apare în cale. Dacă ai un partener, încearcă să nu îi aduci zi de zi reproşuri.

Stai bine la capitolul bani luna aceasta, aşa că nu ai de ce să te plângi. Indiferent de sursă, ar fi bine să oferi din ceea ce ai şi celor care au nevoie. Posibile cadouri sau moşteniri îţi vor deschide apetitul pentru avere.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti plină de şarm în această lună, de aceea dacă eşti singură poţi cuceri pe oricine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai toate şansele să primeşti o veste mare.

Nu te dau banii afară din casă, dar nici nu vei avea probleme din cauza lor. Reuşeşti luna aceasta să îi distribui exact aşa cum trebuie, ba chiar să îţi mai rămână şi pentru distracţii ori cadouri. Bucură-te de o perioadă liniştită la acest capitol.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil ca în această lună să se înfiripe o idilă între tine şi o persoană nu tocmai accesibilă sau permisă. Poate fi vorba de un şef de-al tău sau de un coleg care are deja o parterenă. Ai grijă cum gestionezi situaţia!

Banii sau lipsa lor te vor umple de nervi, iar această dispoziţie te va afecta şi pe alte planuri. Încearcă să separi această problemă de viaţa amoroasă, în acest moment nu au niciun punct comun. Cu răbdare, situaţia se va îmbunătăţi de la sine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te lăsa influenţată de cei din jurul tău atunci când vine vorba de relaţia ta amoroasă, altfel vei pierde oportunităţi grozave. Nimic nu este ceea ce pare, aşa că fii deschisă să descoperi.

Eforturile tale se vor concretiza în această lună, însă nu vei simţi pe plan financiar deocamdată. Semnele arată că bugetul tău va creşte, însă trebuie să ai răbdare pentru că nu se va întâmpla luna aceasta. Vei fi totuşi mulţumită de poziţia în care ai ajuns.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod