Călin Goia a înmânat premiul de 4.000 de euro, câştigat de un bucureştean la Europa FM

După ce vineri, 17 octombrie, a câştigat 4.000 de euro la concursul „Dublu sau nimic“, luni, 20 octombrie, Ionuţ Istrate şi gaşca sa de colegi au venit în studioul “Deşteptarea”, de la Europa FM.
Tânărul a mărturisit că şi-a sunat soţia să-i spună că norocul i-a surâs şi este mai bogat cu 4.000 de euro, însă aceasta nu l-a crezut în primă fază. Cu banii câştigaţi, Ionuţ este hotărât să-şi achite creditul bancar.

George Zafiu şi Vlad Petreanu i-au întrebat pe colegii lui Ionuţ de ce nu au participat şi ei la concurs, iar una dintre colege a spus că ea preferă să câştige banii muncind. În replică, Ionuţ a spus că cei 4.000 de euro sunt cei mai munciţi bani, pentru că a muncit o viaţă să adune cunoştinţe.


Tânărul a fost şi cel care a adresat întrebările la concursul „Dublu sau nimic“. Din păcate, el nu i-a purtat noroc concurentei, care a pierdut. Aceasta nu a ştiu că Prometeu a furat de la zei focul pentru a le face oamenilor viaţa mai uşoară.

Călin Goia de la Voltaj a venit la matinal special pentru a-i înmâna lui Ionuţ premiul în valoare de 4.000 de euro. După emisie, câştigătorul a fost sărbătorit cu tort şi şampanie.
20 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod