Bine ai venit pe lume, workshop-ul care te invata totul despre bebelusul tau

In luna noiembrie, workshop-ul “Bine ai venit pe lume!” din cadrul proiectului AtelierEle le va ajuta pe tinerele mamici sa inteleaga si sa reactioneze corect in perioada de maternitate si la primele nevoi ale nou-nascutului. Asistenta primita din partea specialistilor sau experienta personala a tinerelor mamici te vor pregati pentru primirea bebelusului tau, iar mediul prietenos de la intalnirile AtelierEle iti vor da un tonus bun in perioada sarcinii.
Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta Pentru Copii “Grigore Alexandrescu” si primul specialist in chirurgie plastica pentru copii te va invata care este modalitatea corecta de ingrijire a nou-nascutului, dar si cum sa previi si sa depasesti cele mai frecvente probleme de sanatate ale micutilor

La “Bine ai venit pe lume!”, Anda Pacurar psihoterapeut formator, supervizor acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, Federatia Romana de Psihoterapie si Asociatia Europeana de Psihoterapie este alaturi de viitoarele mame incercate de teama pierderii statutului profesional si social odata cu venirea pe lume a copilului.
Pentru a nu te numara si tu printre parintii care intalnesc dificultati in relationarea corecta cu copilul, psihoterapeutul Anda Pacurar te invata cum sa comunici cu bebelusul tau.

Nu exista o alta perioada din viata unei femei mai bogata in schimbari psihologice si afective decat sarcina. Simona Vladica, doctor in psihologie si profesor in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, te va invata sa intampini si sa depasesti cu brio principalele schimbari cu care te vei confrunta in perioada post-natala.

Georgeta Musat, moasa licentiata, formator si specialist in lactatie vine la AtelierEle pentru a oferi suport educational, social si medical, viitoarelor mamici pe perioada pre si post-nastere.
Orice intrebare legata de alaptare isi va gasi raspunsul in cadrul workshop-ului “Bine ai venit pe lume!”

Dezvoltarea armonioasa a nou nascutului constituie preocuparea zilnica a fiecarui parinte, iar rolul medicului pediatru este important in urmarirea evolutiei copilului. Copiii sunt fericiti si devin adulti impliniti cand sunt intelesi corect si se afla intr-un loc unde nevoile lor de dezvoltare le sunt asigurate. Psihoterapeutul Simona Cotorbai te va invata cum sa-ti cunosti mai bine copilul, pentru a putea alege mai usor mediul potrivit care sa le dezvolte potentialul maxim.

Si pentru ca AtelierEle va fi un mediu al prieteniei, redactorul sef Viva, Luana Danet, vine la AtelierEle sa imparteasca din experienta nasterii, despre cum a depasit dificultatile celor noua luni de sarcina si perioadei post-natale.

Workshop-ul “Bine ai venit pe lume!” va avea loc in fiecare zi de miercuri din intervalul 3-27 noiembrie (5,12,19,26 noiembrie), intre orele 18.30 si 21.00, la Promenada Mall.

Pentru inscrieri, accesati: http://www.actpr.ro/atelierele/bine-ai-venit-pe-lume/

Taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul workshop-ului “Bine ai venit pe lume!” este de 200 RON.
Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop, beneficiind de oferta early bird.

AtelierEle este un concept ACT Public Relations in colaborare cu www.ele.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod