Oana Roman a suferit mult din cauza greutății: "Am fost jignită, călcată în picioare, umilită"

Vedeta a mărturisit pe Facebook că a fost deranjată ani la rând de tot ce se spunea defăimător în presă la adresa ei, dar a preferat să nu riposteze. Ea a ținut să-i mulţumească unui coleg care a apărat-o: bunul său prieten, actorul Andrei Duban.
"De când trăiesc eu în spaţiul public românesc am fost şi continui să fiu ţinta multora! Mi s-au adresat cele mai infame şi mai oribile cuvinte, am fost jignită, călcată în picioare, umilită şi s-au spus despre mine cele mai teribile minciuni posibile! Nu am reacţionat aproape niciodată şi nu am apărut să mă vait sau să aştept reparaţii... am aşteptat, însă, mereu ceva... suferind acolo, în sufletul meu lovit... am aşteptat ca un prieten, o cunoştinţă, un coleg, o rudă, cineva...
oricine... să aibă curaj să îmi ia apărarea, să spună <<măi oamenilor eu o cunosc... e şi ea un om, are suflet, o doare şi pe ea... nu a greşit nimănui, nu a jignit... lăsaţi-o în pace că nu merită toate astea...!>>, nimeni niciodată nu a făcut asta!"
, a scris Oana.

"În seara asta, (...) cineva... mi-a luat apărarea! Acest om se numeşte Andrei Duban şi îi mulţumesc pentru că este primul şi deocamdată singurul dintre toţi oamenii pe care îi cunosc care mi-a luat apărarea public, (...) a făcut acest gest şi îi mulţumesc", a adăugat fiica fostului premier Petre Roman.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Septembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sandra pe 3 Oct 2014, 11:34
    catinca cleptomana

    ps/la ultimul rand era: catinca, sora ta, cleptomana si hoata!

    1
    0

  • Sandra pe 3 Oct 2014, 11:32
    esti agasanta

    1. Nu mai manca precum porcul (bask iti mai pui si-n traista de pe la evenimentele unde umbli) si atunci n-o sa arati ca mama india! 2. Chestia asta cu persoanele publice ne-a iesit pe nas, dupa revolutie incoace; incercati voi, "vedetele astea de doi lei) si mai scutiti-ne cu atinca< cleptomana si hoatza (chiar de e pleonasm, asta e...)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod