Veste șocantă: Prezentatorul de radio Claudiu Roman s-a sinucis!

Realizatorul şi-a pus capăt zilelor după ce conducerea postului Radio 21 a decis să scoată din grila de toamnă emisiunea pe care el o prezenta.

Potrivit ziarului Libertatea, MC-ul şi DJ-ul Claudiu Roman a fost găsit, joi seară, în locuinţa sa, spânzurat cu un cablu, în cadă.

Tânărul a lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut scuze pentru gestul său şi a scris că îi pare rău, relatează publicația citată.

După aflarea veștii triste, pe pagina de Facebook a realizatorului au început să apară mesajele de condoleanțe ale prietenilor săi. "Băiiii frate e o glumă proastă?! Tremur tot :(((( aveam mâine eveniment cu el :((( aoleu simt că-mi bubuie capul :(((((", a scris DJ/MC Andrei Niculescu.

"Dumnezeu să te odihnească! Astăzi este o zi foarte tristă, dar şi o palmă peste ochii celor care nu au înţeles încă ce înseamnă să frângi aripile pasiunii... Sper din suflet că eşti într-un loc mai bun acum!", este mesajul postat de un alt prieten.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod