8 lucruri de care ai absolut nevoie în ziua nunţii. Ce să nu-ți lipsească din poșetă

Se pot dovedi salvatoare pentru imaginea și confortul tău din această zi deosebit de importantă pentru tine. Sfaturi utile care te scapă de griji!
Astfel, în mod ideal, vei purta în poșetă exact acele obiecte despre care poți spune la un moment dat "Ce bine că l-am luat cu mine!"

Multe viitoare mirese se întreabă ce ar trebui să poarte în poșetă în marea zi, pentru mici retușuri ale machiajului sau remedierea rapidă a unor incidente neprevăzute. Prima regulă de care trebuie să ții cont este să te rezumi la strictul necesar: ia cu tine doar lucrurile de care ai absolut nevoie și lasa-le pe cele posibil utile în poșetele domnișoarelor de onoare.

Din seria lucrurilor indispensabile pentru poșeta unei miresei, se remarcă următoarele obiecte mai mult decât utile:

1.
Lipici pentru genele false și bețișoare de urechi


Chiar dacă apelezi la un make-up artist profesionist, fii prevăzătoare și ia cu tine un tub mic de lipici de gene. De regulă, este nevoie să reaplici produsul în colțurile interioare și exterioare. Bețișoarele de urechi te ajută să aplici lipiciul ușor și uniform, dar și să îndepărtezi rapid scurgerile de fard, rimel sau tuș de ochi, dacă ele apar.

2. Ruj sau luciu de buze

Buzele vor fi primele care vor rămâne fără machiaj în ziua nunții, așa că este obligatoriu să porți cu tine un ruj sau un luciu de buze, într-o nuanță cât mai asemănătoare cu cea utilizată inițial.

3.
Pudră compactă cu oglindă


O zi lungă și emoționantă, în care porți o rochie de mireasă grea, zâmbești constant și pozezi va conduce cu siguranță la apariția luciului inestetic pe chipul tău. Aici intervine necesitatea de un alt produs must have în poșeta de mireasă: pudra compactă.

Ai grijă să absorbi cu un șervețel sebumul și să aplici un strat subtire de pudră. Nu exagera cu cantitatea sa, altfel riști ca tenul tău să arate nenatural și neatrăgător în fotografii.

4.
Contur pentru ochi


Orice eyeliner ai folosi, creion de ochi sau tuș, este o idee foarte bună să îl ai în poșetă în ziua nunții. În primul rând, dacă ești sensibilă și verși câteva lacrimi, riști să îți compromiți conturul realizat. În al doilea rând, dacă va fi nevoie să lipești colturile dezlipite ale genelor, va fi necesar să retușezi acea porțiune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod