Sex. 6 locuri din casă perfecte pentru o partidă de amor

Cine spune că trebuie să ieşi din casă pentru a readuce entuziasmul în viaţa ta sexuală? Propria ta locuinţă are un potenţial incredibil pentru explorarea erotică la care visezi.
Dacă te-ai obişnuit să asociezi patul din dormitor cu sexul, nu e de mirare că rutina s-a instalat comod printre aşternuturile tale. A sosit momentul să evacuezi monotonia sexuală de urgenţă, din viaţa şi din casa ta!

Acceptă o provocare benefică pentru satisfacţia ta intimă şi probează următoarele locuri din casă când vrei te bucuri de o partidă de sex cum vezi doar în filme.

1. Scara interioară

Dacă locuieşti într-o casă cu scară interioară, nu o folosi strict în scopul pentru care a fost concepută. Ar fi mare păcat să nu profiţi de unghiurile de penetrare pe care vi le oferă. Roagă-ţi iubitul să se aşeze pe prima scară de sus, aplecat pe spate, cu sprijin pe braţe.

Pune-te în poala lui, cu spatele la el, găsindu-ţi cele mai bune puncte de sprijin. Întrucât trupurile voastre vor fi înclinate, penetrarea va fi mai adancă, iar tu vei fi stimulată din unghiuri cu care nu eşti obişnuită. O altă poziţie pe care o puteţi încerca este să te apleci peste balustradă, stând în picioare, ca el să te penetreze din spate. Pe scări va fi mai uşor, deoarece el poate coborî o treaptă sau două, astfel încât sa vă aliniaţi perfect trupurile.

2. Pe hol

Ameninţarea că un vizitator neaşteptat ar putea să vă surprindă în plin act este în sine un afrodiziac puternic. Puteţi încerca sexul din picioare, în timp ce tu te sprijini de uşa de la intrare. O altă idee incitantă ar fi să vă ascundeţi printre hainele din cuier, de parcă aţi încerca să vă faceţi nevăzuţi la o petrecere. Pentru mai multă adrenalină, iubiţi-vă pe grabă şi cu pasiune, de parcă aţi face un lucru interzis şi foarte, foarte obraznic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod