Mașina de spălat Samsung Crystal Blue oferă un plus de personalitate oricărui spațiu

Samsung Electronics a observat că tot mai mulți oameni își exprimă individualitatea prin amenajarea propriului cămin, însă, până acum, nimeni nu a făcut nimic în ceea ce privește designul electrocasnicelor. Aparatele electrocasnice, indiferent că vorbim de cele mari precum mașini de spălat sau frigidere, sau despre cele mici, precum mixere și roboți de bucătărie, au același design comun și nu ies niciodată în evidență.

Designerii de la Samsung au adăugat culoare celei mai noi game de mașini de spălat premium, Crystal Blue. Ușile mașinilor de spălat Crystal Blue oferă o alternativă mai colorată vechilor mașini de spălat albe, pentru a adăuga un plus de personalitate oricărui spațiu din locuință.

 

De ce au ales designerii Samsung culoarea albastru? Samsung a vrut să le ofere utilizatorilor un moment de relaxare indus de culoarea albastră, una dintre cele mai populare culori în toate colțurile lumii. În timp ce asocierea acestei culori cu apa este evidentă, albastrul este cunoscut și pentru efectele de relaxare și calmare pe care le induce oriunde se regăsește.

 

Pune pauză vieții agitate

În societatea modernă de astăzi, avem nevoie de puțin albastru în viețile și în casele noastre pentru a ne putea relaxa mai ușor și pentru a face față zilelor agitate.

Culoare albastră a ușii mașinilor de spălat Crystal Blue îți poate aduce un sentiment de liniște și de relaxare.
Conform specialiștilor și psihologilor care studiază impactul culorilor asupra comportamentului și stării de spirit, valența emoțională oferită de culoarea albastră este liniștea și împăcarea, spre deosebire de alte culori, cum ar fi roșul, care exprimă agresiune și agitație. Oamenii asociază albastrul cu valori precum înțelepciunea, loialitatea și încrederea, iar specialiștii cred că albastrul ajută atât la relaxarea minții, cât și a corpului.

 

Albastrul este culoarea anului

Albastrul a fost mereu la modă dar, ca multe alte culori, popularitatea sa crește sau scade, în funcție de preferințele oamenilor. Institutul Pantone, lider recunoscut pe plan mondial în domeniul cromaticii, a proclamat albastrul ca fiind culoarea anului 2014. În Fashion Colour Report, albastrul este reprezentat de o paletă inspirată de flori care prind viață, de călătorii în străinătate și de persoane puternice și de încredere.
Există, desigur, diferite nuanțe de albastru. Placid Blue (Pantone 15-3920) se aseamănă cu un cer liniștit și senin, inducând în același timp un sentiment de calm, pe când Dazzling Blue (Pantone 18-3823) este comparat cu o bijuterie care strălucește cu încredere și vioiciune.

 

5 pași simpli pentru a aduce culoarea în casa ta

Să aduci culoarea în viața ta este mai simplu decât cred oamenii. Iată cinci moduri în care poți adăuga culoare casei tale:

·         Respectă regula de aur atunci când adaugi culoare casei tale –urmează regula proporțiilor 60:30:10. 60% trebuie să fie culoarea dominantă, 30% să corespundă interesului vizual, iar 10% să fie culoarea proeminentă care aduce un plus de strălucire întregului cămin.

·         Creează o piesă centrală în cameră cu ajutorul unui perete diferit sau a unei zone de interes major, cum ar fi un colț colorat. Acesta ar putea fi completat cu un tapet într-o culoare vibrantă.
De asemenea, poți lua în considerare și vopsirea dulăpioarelor de bucătărie într-o culoare vie pentru ca ele să se evidențieze pe un fundal neutru.

·         Cel mai simplu mod pentru a accentua un spațiu prin culoare este cu ajutorul textilelor, fie că vorbim despre tapițerii, perne, cuverturi, lămpi, draperii sau covoare. Gândește-te la culoare, mărime și material ca la combinația perfectă care poate schimba radical aspectul camerei tale.

·         Acordă atenție calității culorii din casa ta. De aceasta depinde rezultatul final și felul în care ea arată în diferitele momente ale zilei. Indiferent dacă alegi vopsea, materiale textile precum bumbacul și lâna, sticlă sau ceramică, alege cu grijă materialul produselor pe care le achiziționezi.

·         Adaugă personalitate și culoare spațiului tău prin accesorii atent selecționate. Un singur obiect poate colora întreaga cameră. Mașina de spălat Samsung WW9000 cu ușa Crystal Blue și liniile elegante poate fi completarea ideală pentru locuința ta.
Este cel mai bun exemplu pentru cum un obiect albastru poate înviora orice spațiu al casei.

 

În lumea agitată de astăzi, dorința de liniște și calm poate fi îndeplinită, iar construirea unui refugiu relaxat este mai ușoară decât crezi. Este nevoie doar de puțin timp și de albastru!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod