VIDEO Mihaela Rădulescu și Dan Chișu au un copil împreună

La aproape 20 de ani de când formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz, Mihaela Rădulescu și Dan Chişu sunt din nou împreună, de această data pe marile ecrane, unde din 9 mai își continuă povestea de dragoste în filmul #SELFIE, care spre deliciul publicului îi va transforma în părinții unei adolescente rebele.

Dacă în urmă cu câteva luni pozele cu Mihaela Rădulescu și Dan Chișu în pat stârneau curiozitatea tuturor, acum cu aproape 2 săptămâni înainte de premiera comediei #SELFIE, cei doi se pregătesc deja să își facă apariția împreună la premiera de gală a filmului de la CinemaPRO.

,,E foarte nostim și mi-a plăcut ideea Cristinei Iacob de a ne pune pe noi doi în această situație. E ca o poveste aspirațional – emoțională pe care n-am trăit-o niciodată. Probabil că atunci când eram cu Mihaela, amândoi ne-am fi dorit să avem… nu această situație, dar măcar să fim în această situație”, declară Dan Chișu despre asemănarea dintre povestea de dragoste trăită cu Mihaela Rădulescu și cuplul pe care îl interpretează în  #SELFIE.

Filmul îi aduce pe cei doi în ipostaza de părinți care pe plan financiar au reușit să își susțină din plin copilul, însă emoțional au lipsit cu desăvârșire din evoluția tinerei Yasmine (Crina Semciuc), care poate fi descrisă cu ușurință ca un copil de bani gata.

În regia Cristinei Iacob, comedia #SELFIE are o distribuție impresionantă, din care nu lipsesc celebritățile, Mihaela Rădulescu și Dan Chișu fiind însoțiți pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu, Carmen Tănase si Cătălin Cățoiu.

Filmul #SELFIE se bucură și de prezența unor actori consacrați precum: Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu și Florin Călinescu, care vor cuceri publicul prin personajele lor savuroase. Cea mai grea misiune însă le revine tinerilor care interpretează rolurile principale în comedia #SELFIE: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin.

Escapadă la mare, cluburi, distracţie, bronz timpuriu şi dragoste adevărată!... Yasmine, Roxi şi Ana vor să le bifeze pe toate cu doar 2 zile înainte de BAC, în cea mai nouă comedie românească #SELFIE.
Fără aprobarea părinţilor şi fără prea multă planificare, cele trei fete ajung la mare, unde, în ciuda aşteptărilor, bunădispoziţia întârzie să apară, iar accidentele se ţin lanţ. Adolescentele rebele mai au o şansă să ajungă la timp pentru susţinerea examenului de bacalaureat dacă fac echipă cu Mihai, George şi Bogdan, trei tineri haioşi întâlniţi în periplul lor la mare.

Prima comedie cu și despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE este o producție MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România și ZAZU Film, distribuită în cinematografe de ZAZU Film.

24 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod