Gwen Stefani, în juriul de la "The Voice"

Cântăreaţa va participa la emisiunea produsă de postul de televiziune american NBC în calitate de membru în juriul celui de-al şaptelea sezon al show-ului, ale cărui filmări vor începe în luna iunie.
Gwen Stefani, în vârstă de 44 de ani, o va înlocui pe Christina Aguilera, care, în februarie, a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Surse din apropierea artistei au precizat că aceasta a semnat un contract doar pentru un sezon, însă un purtător de cuvânt de la NBC a comentat la începutul săptămânii: "Noi nu am luat nicio decizie deocamdată".

De asemenea, cântăreţul Pharrell Williams, în vârstă de 40 de ani, se va alătura juriului acestui concurs de talente muzicale şi îl va înlocui pe Cee Lo Green, care a părăsit emisiunea pentru alte proiecte pe care le organizează în colaborare cu NBC, un post TV deţinut de Comcast Corp.

Astfel, Pharrell Williams şi Gwen Stefani vor completa juriul celui de-al şaptelea sezon al emisiunii "The Voice", din care mai fac parte cântăreţul de muzică country Blake Shelton şi solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Celebritatea membrilor juriului de la "The Voice" este considerată a fi unul dintre factorii principali care au dus la creşterea audienţei în faţa rivalului "American Idol".
Emisiunea "The Voice" este, totodată, un loc propice în care industria muzicală americană doreşte să îşi promoveze cântecele, un exemplu în acest sens fiind piesa "Moves Like Jagger", interpretată de Adam Levine şi Christina Aguilera, care a devenit un hit internaţional, după ce a fost lansată, live, în acest program, notează Mediafax.

Juriul ediţiei din această primăvară a emisiunii "The Voice" este compus din Blake Shelton, Adam Levine, Usher şi Shakira.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod