Jason Statham, la un pas de înec

Actorul britanic a fost foarte aproape de a se îneca în timpul filmărilor de la cel de-al treilea lungmetraj al francizei de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Exependables", potrivit colegului său de distribuţie Sylvester Stallone.
Starul britanic joacă rolul Lee Christmas în "The Expendables 3", alături de Sylvester Stallone, care a vorbit într-un interviu despre cât de "periculoase" pot fi filmele de acţiune. Totodată, Stallone a luat apărarea acestui gen cinematografic, considerând că filmele de acţiune nu sunt la fel de apreciate ca peliculele dramatice, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Toată lumea crede în ipoteza potrivit căreia filmele de acţiune sunt cumva mai puţin prestigioase decât filmele dramatice.
Nimic nu e mai departe de adevăr. Eu am făcut ambele genuri de filme şi acestea (filmele de acţiune, n.r.) sunt grele şi periculoase"
, a declarat Sylvester Stallone într-un interviu acordat site-ului collider.com.

"Jason Statham aproape a murit înecat în timpul filmărilor - din fericire, e un înotător bun. Ar fi fost foarte posibil ca noi toţi să mergem acum pe fundul Mării Negre - ei bine, nu chiar să mergem, ci mai degrabă să plutim - şi asta nu e o glumă, e o treabă serioasă.
Se întâmplă tot felul de lucruri în timpul filmărilor. E ceva unic"
, a adăugat starul hollywoodian.

Stallone nu crede că filme precum cele din seria "The Expendables" vor mai fi produse în viitor, întrucât vor lipsi actorii-vedetă care vor fi dispuşi să "se angajeze total" în rolurile respective.

"Nu cred că filme ca acestea vor mai fi făcute prea mult timp de acum înainte, pentru că e nevoie de o anumită persoană care să vrea să se angajeze în rol, să lupte pentru rol şi să aibă aura unui star.
Cel mai greu lucru din lume e să găseşti un star al filmelor de acţiune. Nu-mi pasă de ce spun alţii, dar starurile vin şi pleacă. În schimb, starurile din filmele de acţiune le numeri pe degetele de la o singură mână, iar asta reprezintă un element foarte interesant"
, a adăugat Sylvester Stallone.

Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", al treilea film din serie, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 22 august, informează Mediafax.

Primele două filme din franciza cinematografică "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acţiune din anii '80 şi '90, au obţinut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod