Andreea Marin, fără machiaj, la prima oră a dimineții - FOTO

Vedeta a postat o fotografie pe Facebook, făcută la prima oră a dimineții. Andreea s-a pozat fără machiaj, demonstrând că arată foarte bine la 39 de ani.

"Ziua bună se cunoaște de dimineață! Nu lăsa vremea mohorâtă să-ți întunece gândul. Bună să-ți fie inima și-ntreaga zi!", le-a scris "Zâna" admiratorilor ei.
Imaginea a primit peste 4.800 de like-uri în două ore de la publicare.

Nu este prima dată când vedeta postează imagini în care apare fără machiaj. Pe 1 aprilie, ea a pus pe Facebook o fotografie în care apărea în pijamale, cu un pisoi în brațe, cel mai nou membru al familiei ei.



Prietenii de pe Facebook au reacționat imediat și au comentat: "Ești fermecătoare, Andreea ... Ești o frumusețe de fată și nemachiată. E norocos puiuțul acela să aibă așa stăpână", i-au scris admiratorii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2014
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simona pe 7 Mai 2014, 02:32
    Zane ca ea nu exista!

    Sa fim seriosi, fata asta se foloseste de frumusete pana in panzele albe! Ce-i stralucitor la ea este inteligenta, in schimb nemachiata arata ca un om obisnuit... Unde nu mai pui ca in folclorul romanesc se vorbeste de "zane" cu parul lung si auriu, al ei este negru ca si la vampiri, iar cuvantul "zana" este doar o porecla. Si cred ca vine de la hainele pe care le imbraca in emisiuni, caraghioase, ce-i drept, dar cat mai multe si cat mai sofisticate. Vorba aia! "E sofisticata, ma! Cand vezi cum se-mbraca, ma!"

    0
    0

  • catalina pe 17 Apr 2014, 17:02
    chiar asa ?

    Fara machiaj?Se vede clar ca este machiata.Mai exista varianta in care s-a culcat fara sa se demachieze si asa se poate spune ca la prima ora a diminetii nu s-a machiat!

    2
    0

  • roberta pe 17 Apr 2014, 09:04
    minciunica

    credeti-ma ca o vad destul de des la jolie ville unde isi face cumparaturile..si n are nici macar o treaba ..una singura cu tv-ul..am vazut-o nemachiata. . isi arata varsta. chiar ceva peste.. in aceasta poza ne cam jigneste inteligenta.:)) e machiata destul . dara deh...daca nu se simt bine altfel..sa le lasam..ca doar sunt dive .. ;)))

    1
    1

  • Gina pe 16 Apr 2014, 17:10
    Fara machiaj?

    Chiar nu vede nimeni dermatograful? De frumoasa e frumoasa, nimic de zis, dar nu e chiar nemachiata.

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod