Ce să nu faci după o partidă nereușită de sex

Uneori, se poate întâmpla ca partida de sex de la care ai așteptări colosale să fie un fiasco total, însă trebuie să-ți păstrezi cumpătul și să eviți aruncarea ei și mai mult în penibil. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată după o partidă nereușită de sex.

1. Nu-i spune partenerului tău că "se mai întâmplă"

Cel mai probabil și partenerul tău și-a dat seama că lucrurile nu au funcționat la capacitate maximă între voi doi și este destul de rușinat pentru eșecul personal. Nu are rost să înfigi și mai mult cuțitul în rană și să-i spui că astfel de situații "se mai întâmplă" sau că toți bărbații trec prin asta. Cu siguranță nu îl vei face să se simtă mai bine.

2. Nu-ți suna fostul iubit

Dacă după o partidă nereușită de sex cu noul tău partener ești tentată să-ți suni ex-ul să să-i spui cât de grozave erau partidele voastre de sex, mai bine n-o face, deoarece frustrarea vorbește în locul tău. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile să se rezolve de la sine. Dacă a fost un one night stand, probabil că nu vei mai ajunge niciodată în pat cu cel care a produs dezastrul, iar dacă este iubitul tău, îi poți propune să vă îmbunătățiți performanțele. Cu cât ajungeți să vă cunoașteți mai bine, cu atât satisfacția sexuală poate fi mai mare.

3. Nu te culca supărată și nervoasă

Ok, poate că nu a fost cea mai tare experiență sexuală din viața ta, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să transformi totul într-o tragedie. Nu te culca supărată după o partidă nereușită de sex, pentru că vei sta minute în șir și vei analiza în gând situația. În schimb, poți trece rapid peste moment și îi poți propune partenerului tău să comandați o pizza. Așa măcar încheiați seara într-un mod plăcut.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GABIERUL pe 24 Iul 2014, 12:53
    Precizari Utile ... :)

    1. NU se "egzista" sa "egziste" Partide de SEX ne-reushite ... Exista SEX Oral reciproc. Exista Comportament FEMININ instinctiv ... Exista MANA Femeii ... :) 2. Exista doar Rautate SI Prostie ... 3. One Night Stand este un Comportament extrem de riscant in Conditziunile SIDA, HPV, Herpes, Hepatite. Chiar SI MTS Clasice si vindecabile, daca NU sunt tratate CORECT si definitiv, pot ZACE in Corp si te poti trezi la 40 de ani la DIALIZA ... 4. Ar fi bine ca eva.ro, daca se apuca de Sfaturi In_Cestie ... :) sa se mai documenteze in TOT ce tzine de SEX ... Unele Cartzi BUNE dateaza din Anii '70, da' se vede ca inca NU au ajuns in Mintile Profesorilor de la eva.ro ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod