Trucuri simple ca să-ți decorezi locuința dacă stai cu chirie. 20 de idei

Dacă locuiești cu chirie, nu ai libertatea de a modifica totul așa cum dorești tu, dar nici nu este recomandat să investești prea mult în elemente de decor pe care va trebui să le lași în urmă atunci când te muți.
Dar asta nu înseamnă că locuința închiriată în care stai nu se poate transforma pe deplin în "acasă" sau că nu o poți decora astfel încât să-ți reprezinte perfect personalitatea și să te simți excelent în ea. Secretul este să investești în elemente de decor funcționale, care pot fi folosite și în alte scopuri. De exemplu, un cufăr interesant poate fi spațiu pentru depozitare, bancă și cutie pentru transportat lucruri atunci când te muți. Așa cum se întâmplă de obicei, când stai cu chirie sau la cămin nu ai suficient spațiu, motiv pentru care îți trebuie piese de mobilier multifuncționale și ușor de mutat atunci când este nevoie.

Iată câteva trucuri pe care să le încerci atunci când decorezi o locuință închiriată:

Valize decorative

Câteva valize decorative vor arăta excelent în camera ta, putând fi folosite în același timp pe post de noptieră, cât și ca spațiu pentru depozitare. Alege unele de calitate, care arată deosebit sau dacă preferi stilul vintage, poți recondiționa o valiză veche.

Oglindă multifuncțională

O oglindă cu suport de tip scară poate fi folosită și pe post de cuier. Așază pe spatele oglinzii hainele pe care le porți cel mai des, astfel încât să ai rapid acces la ele.
De asemenea, un astfel de loc ar putea fi ideal și pentru aranjarea pantofilor cu toc.

Fotografiile în prim-plan

Fotografiile celor dragi te fac să te simți ca acasă oriunde ai locui. De aceea este important să ai un spațiu în care să așezi imagini care îți dau o stare de bine. Dar pentru că nu poți găuri pereții după bunul tău plac, atunci poți folosi un grilaj decorativ special pentru agățarea fotografiilor. 

Taburet cu spațiu pentru depozitare

Poate nu ți se pare o idee bună să investești în prea multe piese de mobilier, dar revenind la nevoia de a avea mai mult spațiu pentru depozitare și aceea de a avea locuri pe care să-ți așezi prietenii care vin în vizită, un taburet este alegerea perfectă. Trebuie neapărat să optezi pentru unul multifuncțional, cu spațiu pentru depozitare.

Suport pentru haine

Nu ai cum să cari după tine un dulap imens în care să-ți ții hainele atunci când stai cu chirie. Dar un suport din metal pentru haine, care se poate demonta, este o investiție perfectă.
Îți poți așeza hainele direct pe el, la vedere, ceea ce va crea impresia unui spațiu modern și nonconformist.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod