Zodia Berbec

De ce zodia Berbec este cea mai bună?

Nativii din zodia Berbec sunt foarte energici şi pozitivi, îşi fac repede prieteni şi ştiu să îi păstreze alături de ei!

Berbecul are puterea de a te face să te simţi bine indiferent de problemele pe care le întâmpini


Berbecii sunt un izvor viu de veselie, de aceea au puterea de a da din energia lor pozitivă şi celor din jurul lor. Nu sunt stresanţi, însă ştiu cum să te ia ca să te facă să te simţi mai bine. Compania lor este potrivită pentru oricine, de la copil la om mare şi de la persoane fericite la unele nefericite.

Acest nativ are mare încredere în el şi este extrem de ambiţios


Nimeni nu are mai multă încredere în propriile forţe decât acest nativ, însă încrederea lui e justificată. Ştie când să se implice şi îşi dă seama când ceva îl depăşeşte.
Este o fire extrem de ambiţioasă şi curajoasă, mai ales atunci când vine vorba de cariera lui.

Nativul din Berbec nu depinde niciodată de nimeni, rolul de şef fiind cel mai potrivit pentru el


Berbecul este independent şi nu ar sta niciodată la mâna cuiva. Nu se pune problema să profite de conjuncturi sau de oamenii din jurul lui şi nu ar fi fericit dacă ar obţine beneficii cu ajutorul altora. Cele mai mari realizări ale sale sunt datorită eforturilor sale şi are şansa de a ajunge extrem de sus ca poziţie socială.


Este educat şi ferm


Eleganţa de care dă dovadă, dar şi hotărârea sa în luarea unor decizii serioase îl fac pe acest nativ să fie respectat în societate. Nu te poţi pune cu Berbecul dacă este sigur că are dreptate şi îţi va demonstra acest lucru în cel mai elegant şi distins mod.

Un Berbec nu îşi va dezamăgi niciodată apropiaţii


Acest nativ îşi face mulţi prieteni şi toţi sunt de calitate. Faptul că are multă energie sau îi place să se distreze îl face o companie plăcută.
Este sincer, înţelegător şi îi ascultă pe cei dragi mai bine decât oricine. Te poţi baza pe el la orice oră şi te va scoate garantat din depresie!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Evolina pe 18 Feb 2020, 02:16
    zodie

    Sunt zodia berbec si am citit tot ce scrie pe aceasta pagina si m-am recunoscut.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod