Horoscopul săptămânii 24-30 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă nu ai un iubit, aceasta este săptămâna ta! Cu siguranţă o persoană total necunoscută te va impresiona în aceste zile şi poate chiat te vei îndrăgosti fulgerător. Se anunţă veşti bune pentru tine dacă ai acest statut, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi pentru Scorpionii cuplaţi. În acest caz, te vei simţi sufocată şi constrânsă de partenerul tău!

Dă-ţi mai mult interesul dacă vrei să obţii o funcţie mai bună sau un punctaj mai bun pe plan profesional. E foarte important să ştii cu cine să stai de vorbă şi să reţii ponturile pe care persoanele cu mai multă experienţa ţi le oferă. Situaţia ta financiară este una bună, însă mereu e loc de mai bine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi nevoită în această săptămână să te împarţi în mod egal pe toate planurile vieţii tale. Vor fi câteva zile extrem de grele, în care oamenii apropiaţi vor trage de tine să le oferi atenţie. Încearcă să faci acest lucru şi aceştia vor aprecia chiar dacă nu reuşeşti să o duci până la capăt. Atât iubitul, cât şi colegii sau prietenii te vor lângă ei acum!

E foarte important ca în această săptâmână să te gândeşti mult mai serios la viitor şi să dai dovadă de maturitate în ceea ce priveşte deciziile financiare. Chiar dacă eşti o fire distractivă şi îţi place să ieşi mereu în oraş, acum este momentul să te aşezi la casa ta şi să începi să faci economii!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O persoană pe care o vei întâlni în această săptămână îţi va schimba complet percepţia despre viaţă. Dacă eşti singură şi îţi cauţi cu disperare un iubit, atunci e posibil ca acum să îţi dai seama că nu ai deloc nevoie de unul. De miercuri vei realiza că poţi fi fericită şi altfel. Ai mai multă încredere în tine!

Săptămâna aceasta ai putea fi nevoită să alegi unele lucruri în defavoarea altora. Chiar dacă viaţa ta sentimentală va fi afectată, cu siguranţă partea profesională sau financiară va avea de câştigat. E nevoie de toate resursele tale pentru a putea cunoaşte succesul în carieră. Cântăreşte cu atenţie şi vezi dacă merită!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă în această săptămână să înlături orice competiţie dintre tine şi iubit, altfel se va produce o ruptură greu de refăcut. Dacă problemele voastre cele mai mari au legătură cu poziţia profesională sau cu venitul fiecăruia dintre voi, atunci înseamnă că trebuie să vă gândiţi bine dacă vă aflaţi în relaţia potrivită. Ori vă comportaţi ca o familie, ori vă reorientaţi!

Te îndrepţi cu paşi repezi spre succes şi nimic nu pare că mai poate să te oprească. Ai făcut o mulţime de compromisuri ca să ajungi aici şi acum vei avea ocazia de a recupera tot ce ai pierdut. Situaţia ta financiară este una excepţională, şi deşi banii nu pot înlocui dragostea, aceştia o pot face să revină în viaţa ta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Relaţia ta amoroasă nu va funcţiona decât dacă te dedici ei. Nu trebuie să o faci în totalitate, însă ignoranţa cu care îţi tratezi iubitul poate avea consecinţe grave în viitorul apropiat. Dacă alte planuri ale vieţii tale sunt mult mai importante decât cel sentimental, atunci ar trebui să nu mai dai nimănui speranţe!

Vei fi pusă în faţa unei situaţii destul de dificile în această săptămână, trebuie să iei rapid o decizie şi nu va fi deloc uşor. Dacă va trebui să alegi între carieră şi dragoste, tentaţia va fi să te axezi pe viaţa profesională cu riscul de a pierde tot ce ai obţinut până în acest moment. Înainte de toate, nu fi egoistă şi gândeşte-te şi la sentimentele celor din jur!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă o săptămână prea liniştită pe plan sentimental pentru tine, însă chiar dacă vei avea parte de tensiuni în cuplu, totul va trece la fel de repede cum a şi venit. Este foarte important să vă comunicaţi unul altuia problemele şi atunci totul se va rezolva de la sine. Nimic nu e atât de grav precum pare, aşa că nu trebuie să găsiţi motive care nu există în realitate!

Dacă nu te organizezi aşa cum trebuie, săptămâna aceasta există riscul de a pierde sume de bani importante. Este foarte important să discuţi cu familia ta dacă vrei să faci unele investiţii şi deasemena dacă ai o dorinţă care necesită intrarea într-un buget comun. În alte condiţii, cei dragi îţi vor reproşa şi vor iniţia o ceartă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Această săptămână este perfectă pentru întâlniri romantice, mai ales dacă nu eşti angajată într-o relaţie, dar îţi doreşti acest lucru. Dacă ai un iubit sau un soţ, e posibil ca în aceste zile să primeşti o surpriză extrem de plăcută din partea acestuia. Orice gest romantic va aduce un plus relaţiei voastre!

Săptămâna aceasta ar fi indicat să deschizi bine urechile şi ochii, altfel rişti să pierzi oportunităţi grozave de afaceri. Tot ce vei începe în această perioadă are mari şanse de succes, însă trebuie să fii la momentul şi locul potrivit. Chiar dacă nu vei obţine pe loc mai mulţi bani, viitorul este promiţător.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu lăsa nimic şi pe nimeni să se bage în relaţia ta amoroasă în această săptămână. Situaţia ta sentimentală nu este una tocmai bună, aşa că orice bârfă te poate afecta într-un mod negativ. Dacă ai dubii cu privire la fidelitatea partenerul de viaţă, încearcă să lămureşti cu acesta bănuileile care te macină înainte de a lua o decizie tranşantă!

Vei întâmpina mai multe probleme de ordin financiar în această perioadă, însă nimic nu este atât de grav precum pare. Este foarte important să îţi stăpâneşti nervii şi să nu iei foc de la prima discuţie pe care o auzi şi care nu îţi convine. Dovedeşte-ţi ţie şi altora că ai stăpânire de sine şi că poţi face faţă situaţiilor limită!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Traversezi poate cea mai frumoasă perioadă a ta de până acum pe plan sentimental. În această săptămână, reuşeşti să obţii tot ce vrei de la partenerul de viaţă, mai ales dacă vine vorba de lucruri materiale. Nici cu dovezile de iubire nu o duci rău, afecţiunea fiind prezentă atât pentru o relaţie la început de drum, cât şi pentru una deja stabilă.

Nu vei reuşi să faci faţă tuturor sarcinilor în această săptămâna, de aceea rişti ca promovarea mult aşteptată să mai întârzie. Situaţia ta financiară este una bună, dar ai face bine să îţi faci o rezervă şi să ţii la bugetul tău mai mult decât ai fost obişnuită până acum. În cazul în care va urma o perioadă instabilă, tu să fii la adăpost!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să te împaci cu persoanele cu care te-ai certat recent. Fie că este vorba de partenerul tău de viaţă sau de mama ta, trebuie să faci tu primul pas către pace. Dacă disputele au început de la bani, acum e momentul să îţi dai seama ce este mai de preţ pe lume!

În această săptămână trebuie să asculţi de sfatul celor dragi, care se chinuie extrem de mult să te facă să nu mai arunci cu banii inutil. Cu siguranţă îţi place să faci cumpărături de care nu ai nevoie, iar dacă ai o familie, acest lucru poate afecta siguranţa ei în viitor. Fii receptivă şi fă-ţi o listă de priorităţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti uşor nemulţumită de partenerul de viaţă, însă conştientizezi până la urmă că ţi-ar fi mult mai greu fără el. Cu toate acestea, nu poţi renunţa la critica specifică zodiei tale, iar această atitudine vă poate îndepărta. Niciu relaţie nu e perfectă ,şi atât timp cât greşelile nu sunt majore, ar trebui să apreciezi mai mult ceea ce ai!

E nevoie să dai dovadă de mai multă îndrăzneală la locul de muncă sau la şcoală, dacă vrei să ai rezultate bune cât mai repede. Acum e şansa ta de a te face remarcată, dar trebuie să arăţi şi să dobândeşti mai multă încredere în tine. Repetă-ţi că poţi şi nu mai pune tot timpul răul în faţă. Viitorul arată promiţător!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei ca totul să iasă ca tine, iar partenerul de viaţă îţi va reproşa acest lucru. În ultima perioadă te-ai schimbat destul de mult, atitudinea ta devenind din ce în ce mai insuportabilă pentru cei dragi. Încearcă să îţi faci o listă de priorităţi şi renunţă la ideea de a-i mulţumi pe acei oameni neimportanţi din jurul tău în defavoarea celor care ţin cu adevărat la tine!

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar şi deşi dai bani pe multe în această săptămână, satisfacţia investiţiilor tale este enormă. Vei reuşi în aceste zile să îţi achiţi toate datoriile şi chiar să îţi achiziţionezi obiectele pe care ţi le doreşti de multă vreme. Ce-i drept, duci o viaţă bună şi traversezi perioada ta de glorie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod