Vedetele au scapat de frica de stomatolog!

Seara zilei de 29 septembrie i-a adus fata in fata pe Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea. Vedetele s-au numarat printre invitatii care au aflat tainele stomatologiei de top, prin participarea la lansarea oficiala a clinicii dentare Denttaglio, situata in Calea Floreasca nr. 35. Gazda evenimentului a fost Simona Dragomir, cunoscuta pentru zambetul sau stralucitor.

Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea si-au eradicat teama de stomatolog si au aflat in premiera ca Denttaglio Clinic nu este un cabinet "de tortura" asa cum numesc multi romani clinicile dentare, ci este un concept care a fost creat din dorinta de a reda o experienta de neegalat in cabinetul de medicina dentara, ajutand la redobandirea si mentinerea sanatatii dentare, dar si la imbunatatirea calitatii vietii printr-o sansa de a zambi natural.
Asadar, calitatea nu este un lux, ci un mod de viata!

Noutatea adusa de specialistii clinicii in Romania este Digital Smile Design (DSD). Integrarea tehnologiei DSD in realizarea tratamentelor dentare are ca scop vizualizarea problemelor pacientului si gasirea celor mai bune solutii, atat estetice cat si functionale. Comunicarea vizuala in planificarea acestor cazuri este foarte importanta pentru pacienti, ajutandu-i sa isi faca o imagine clara a rezultatului final si a etapelor necesare de parcurs pentru obtinerea acestui rezultat. Astfel, pacientii pot previzualiza cum ar arata in viitor fatete ceramice, coroane, cum ar arata dupa un tratament cu aparat dentar sau orice alt tip de tratament estetic.


"A fost o seara minunata alaturi de oameni deosebiti! Ma bucur ca am fost gazda evenimentului de lansare oficiala a clinicii stomatologice Denttaglio. Iata ca se intampla si lucruri frumoase in lumea medicala din Romania. Doctorii Monica si Klodian Hazizi sunt medici tineri, pasionati de ceea ce fac si ambitiosi. Sunt sigura ca vor avea succes pe viitor! Atunci cand vorbim de stomatologie nu ar trebui sa ne intereseze doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere functional si al sanatatii", a declarat Simona Dragomir.

La clinica se gasesc tratamente de ingrijire orala avansata care trec dincolo de experienta uzuala de la stomatolog. Cofondatoarea clinicii Denttaglio, Monica Hazizi, a adaugat: "Inca de la inceputul carierei noastre de stomatologi, am visat sa profesam intr-un loc special, unde sa ne configuram un praxis medical asa cum il dorim pentru noi si pentru familiile noastre.
Am vrut sa oferim tratamente de ingrijire orala avansata care sa fie dincolo de experienta uzuala din cabinetul de medicina dentara. Dupa o lunga cautare, am gasit locul perfect pentru noi si visul nostru a devenit realitate. Am creat un mediu in care pacientii sa se simta relaxati, rasfatati si sa beneficieze de o experienta placuta si cu totul speciala. Alaturi de o echipa interdisciplinara de medici specializati in toate ramurile stomatologiei am selectat cele mai bune materiale si cele mai performante echipamente medicale, pentru a asigura pacientilor nostri calitatea si siguranta unui act medical de exceptie. Tratamente integrate, solutii complete, in care ai toate optiunile de tratament in acelasi loc si in aceeasi viziune.
Ne exprimam speranta ca veti gasi la Denttaglio cel mai bun loc pentru a va asigura ingrijirea dentara completa la cele mai inalte standarde"
.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod