Gene lungi si dese

10 secrete pentru gene lungi şi dese

Machiajul ochilor nu este niciodată complet dacă nu ai gene lungi şi dese. Mascara este esenţială, precum şi câteva sfaturi utile pentru îngrijirea genelor.
Folosirea rimelului schimbă total privirea, ochii devenind mai expresivi şi mai seducători. Însă, este foarte important ca genele tale să fie frumoase, lungi şi dese pentru ca efectul să fie cel dorit. Cu cât obţii mai mult volum şi gene perfect curbate, cu atât machiajul ochilor va fi unul mai reuşit. Fiecare femeie îşi doreşte gene lungi şi dese, dar trebuie să le acorzi îngrijirea cuvenită. Iată câteva trucuri oferite de BrightSide pentru a avea gene frumoase şi dese:


1. Foloseşte ulei de cocos sau măsline pentru gene


Aplică ulei de cocos sau de măsline cu ajutorul unei perii de la o mascara mai veche. Este de preferat să faci acest lucru în fiecare seară după demachiere, dar şi cu 10 minute înainte de a te machia în dimineaţa următoare.
Astfel, genele tale nu vor părea încărcate de mascara şi vor fi protejate de substanţele chimice din conţinutul rimelului.


2. Biotină şi vitamina E


Suplimentele care conţin biotină şi vitamina E sunt foarte importante pentru sănătatea genelor, precum şi a părului.


3. Acordă-le o pauză genelor tale


Chiar dacă foloseşti mascara de calitate, ea tot va avea în conţinutul său anumite substanţe care pot să afecteze structura genelor. De aceea este de preferat să eviţi măcar o zi pe săptămână machiajul şi să le permiţi genelor să se regenereze.


4. Nu uita de ondulatorul pentru gene


Genele tale vor părea mai alungite şi curbate, accentuând frumos ochii. Foloseşte-l de fiecare dată înainte de a aplica mascara.


5. Mascara neagră


Ca să ai ochii mult mai expresivi trebuie să foloseşti mascara. Niciodată să nu faci greşeala de a folosi doar farduri pentru ochi, fără să aplici un strat generos de mascara.
Aceasta îţi va defini privirea şi accentuează mult ochii.


6. Îndoaie capul periuţei la 90 de grade


În acest fel îţi va fi mult mai uşor să aplici mascara, inclusiv pe genele de la colţurile externe ale ochilor.


7. Ce să faci când mascara este mai veche


Dacă ai observat că mascara şi-a pierdut consistenţa cremoasă de la început poţi să adaugi o picătură de ulei de măsline, agitând foarte bine tubul. Acest lucru îi va prelungi puţin viaţa şi o vei putea folosi în continuare, fără să te îngrijorezi de acele particule care cad uneori sub ochi. Însă, aceasta este doar o soluţie de moment, deoarece este recomandat să o înlocuieşti o dată la trei luni, fiindcă se usucă foarte repede.



8. Ţine peria pe orizontală, apoi pe verticală


Pentru a obţine gene lungi şi dese este de preferat ca primul strat de mascara să fie aplicat cu peria ţinută pe orizontală. Abia apoi se ţine peria pe verticală şi se desparte genele care s-au prins între ele, obţinând un efect de gene dese şi perfect curbate.


9. Încălzeşte ondulatorul pentru gene înainte de folosire


Cu ajutorul unui foehn se încălzeşte ondulatorul pentru gene, după care se foloseşte pentru a curba genele. Acest lucru va permite un efect de ondulare care durează mai mult timp.


10. Aplică pudră pentru bebeluşi după primul strat de mascara


După primul strat de mascara este recomandat să aplici pudră pentru bebeluşi cu ajutorul unei pensule. Acest lucru va face ca genele tale să pară mai dese şi voluminoase după ce ai aplicat un al doilea strat de mascara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod