Mariah Carey

Același sânge, destine diferite: Mariah Carey se distrează, iar sora ei e un om terminat

Mariah Carey duce o viață de lux din care nu-i lipsește nimic. În timp ce se distra la Las Vegas, sora ei, bolnavă de SIDA, a fost arestată pentru prostituție.

Acelaşi nume, acelaşi sânge, destine opuse. Mariah Carey este celebră, are o carieră perfectă şi duce un trai de huzur. La polul opus, Alison A Carey, e un nume cunoscut doar pentru că este sora mai mare a cântăreţei, dar asta n-a ajutat-o cu nimic - e cu un picior în groapă. E un om terminat, ajuns aproape de capătul vieţii.

Distanţa dintre cele două surori este uriaşă şi, se pare, de netrecut. Duminică, în timp ce Alison era în arestul poliţiei, Mariah făcea show la concertul susţinut în Las Vegas. Vedeta s-a pozat în costumaţia sexy de scenă şi a postat două fotografii pe Instagram înainte de recitalul susţinut la Caesar's Palace.

"Ultima privire înainte de spectacol", a scris artista în vârstă de 46 de ani, care se distra bine-mersi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Şi, din punctul său de vedere, chiar nimic nu s-a întâmplat - pentru ea, sora ei nu mai există. 

Mariah Carey

Alison A Carey, în vârstă de 55 de ani, a fost arestată pentru practicarea prostituţiei într-un hotel din Saugerties, o suburbie din New York. Reprezentanţii poliţiei newyorkeze au declarat pentru publicaţia Daily Freeman of Kingston că sora cântăreţei Mariah Carey a fost arestată după o investigaţie desfăşurată într-un hotel.

Alison i-a cerut bani unul poliţist sub acoperire, în schimbul prestării unor servicii sexuale.

În raportul poliţiei, Carey este descrisă drept o infractoare fugară. Alison Carey şi-ar fi făcut şi publicitate pe internet pe canale ce facilitează practicarea prostituţiei, folosindu-se de versurile melodiilor lui Mariah. Joseph Sinagra, şeful poliţiei din Saugerties, a declarat publicaţiei Daily Freeman of Kingston că a identificat-o când suspecta a fost arestată.

Alison Carey se află actualmente în închisoarea din Ulster County, iar cauţiunea a fost stabilită la 1.000 de dolari.
Femeia va fi judecată în instanţă pe 30 august. Ea a mai fost condamnată în trecut pentru practicarea prostituţiei.

Deşi Mariah Carey nu are o relaţie apropiată cu Alison, diva americană a ajutat-o în trecut pe sora ei mai mare să depăşească dependenţa de droguri, plătindu-i internarea într-o clinică de recuperare specializată în acest tip de tratament.

Mariah Carey sora

Acum, Alison a ajuns din nou pe marginea prăpastiei. Pe lângă problemele cu drogurile, ea este bolnavă de SIDA şi a rămas cu sechele după ce a suferit mai multe leziuni cerebrale şi la splină în aprilie 2015, când nişte indivizi au pătruns în casa ei, i-au devastat locuinţa şi au bătut-o, notează Daily Mail.

În martie, Alison a implorat-o, prin intermediul unei înregistrări video, pe sora ei, a cărei avere este estimată la 510 milioane de dolari, să o ajute cu bani.

"Mariah, te iubesc şi am nevoie disperată de ajutorul tău, te rog nu mă abandona", i-a transmis femeia vedetei. Apelul său a rămas fără rezultat; Mariah se distrează pe cinste, iar sora ei e la pământ.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod