Femeie cu un tatuaj sexy pe umar

Cele mai dureroase zone pentru tatuaje. Mai ai curaj?

Îți plac tatuajele? Citește care sunt cele mai dureroase zone ale corpului atunci când vrei să-ți faci un tatuaj şi cum să-l îngrijeşti ca să nu ai probleme!
Este la modă să ai tatuaje. Toată lumea are: de la flori și fluturi miniaturali, brățări în jurul încheieturilor, până la portrete și desene complicate. Tatuajele fac acum parte din viața noastră cotidiană, din imaginea noastră. Și, după ce ți-ai făcut primul tatuaj, cu greu reziști să nu-l faci și pe al doilea.

Dar totul vine la un preț. Sunt zone ale corpului foarte sensibile la durere. Ca să știi la ce să te aștepți, îți oferim câteva informații mai jos. Și, cel mai important lucru: dacă alegi să-ți faci un tatuaj, mergi la un salon autorizat.
Ne te lăsa pe mâna improvizațiilor pentru că riști să ai multe probleme după aceea.


Cele mai dureroase zone pentru tatuaje



1. Încheietura mâinii

Este unul dintre cele mai dureroase locuri pentru că practic acul îți va atinge osul în timpul realizării desenului. Înarmează-te cu răbdare și strânge din dinți sau alege un alt loc de pe mână. Cel mai potrivit ar fi umărul, unde foarte multe persoane preferă să realizeze un tatuaj. Este şi o zonă pe care o poţi lăsa la vedere sau o poţi ascunde după bunul plac.



2. Zona coastelor

Și aici este aceeași problemă ca în cazul încheieturii mâinii. Stratul de carne și țesutul adipos sunt foarte subțiri, astfel că vei simți destul de profund durerea, de aceea trebuie să ştii că va fi mai dureros tatuajul dacă optezi să-l faci în această zonă. Fiind o zonă relativ mare, de obicei este aleasă pentru tatuaje de dimensiuni mai mari. Cel mai probabil vei avea de suportat mai multe ședințe de câteva ore, în funcție de complexitatea desenului ales.


3. Zona din spatele urechilor

Este un loc puternic inervat și o suprafață aproape complet lipsită de o zonă tampon între piele și os.
Partea bună este că nu e o zonă întinsă așa că supliciul se va termina într-o singură sedință și nu va fi foarte îndelungat, dacă te fascinează un tatuaj în acest loc. Această zonă este aleasă de obicei de către fete pentu a realiza un tatuaj discret, dar de mare însemnătate pentru posesoara lui.


4. Zona pieptului

Și această zonă este una dintre cele mai dureroase ale corpului și totuși ocupă un loc de frunte în topul locurilor preferate pentru tatuaje. Atât femeile cât și bărbații aleg această zonă care prezintă inconvenientul de a fi puternic inervată, iar pentru femei este mai complicată și din cauza sânilor.
Dacă ţi se pare sexy un tatuaj în această zonă trebuie să fii pregătită pentru că vei simţi un disconfort destul de mare. Bineînţeles că acest lucru depinde şi de dimensiunea desenului pe care vrei să-l reproduci pe piele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod