Clipul cu care o mamă a spart recordul de vizualizări pe Facebook - VIDEO

O mamă din statul american Texas a reuşit un record de vizualizări al unei transmisiuni live pe Facebook: 72 de milioane în 24 de ore!

Candace Payne a devenit cunoscută în toată lumea. Ea s-a filmat testând o mască electronică, pe care și-a cumpărat-o cadou de ziua ei. Masca imi chipul şi vocea celebrului personaj Chewbacca din seria "Războiul Stelelor".

Clipul a devenit viral pentru că oamenii au fost atraşi de râsul ei molipsitor. De fiecare dată când femeia deschidea gura sau vorbea, masca scotea sunetele care l-au consacrat pe Chewbacca, ceea ce o făcea să râdă în hohote! Dacă în doar 24 de ore, filmulețul a fost urmărit de 72 de milioane de internauți, după patru zile de la publicare, acesta înregistra miercuri seară peste 145 de milioane, fiind cea mai urmărită înregistrare video a noului serviciu live oferit de Facebook, relatează site-ul mashable.com.


După ce imaginile amuzante au devenit virale, femeia a devenit vedetă fiind invitată în mai multe emisiuni de televiziune de la posturile americane, iar masca s-a vândut rapid din magazine.

"Nu mă așteptam să râd atât", a declarat Candace Payne, la postul de radio NPR. "Sincer, nu eram acolo pentru mască. Mă aflam la magazin ca să-mi cumpăr niște pantaloni de yoga, pentru că vreau să fac mai multă mișcare. Dar pentru că nu prea găseam, am ajuns la raionul de jucării, fiind dezamăgită de pantalonii de yoga și gândindu-mă, <<poate nu-mi voi lua azi pantaloni de yoga, dar pot să iau jucării pentur copii>>. Și mă plimbam printre jucării când am lovit accidental cu umărul cutia asta.
O mai văzusem înainte, dar nu-mi dădusem seama până în acel moment că scoate și sunete. A început să mormăie și mi-am zis: <<Trebuie să iau asta. Nu cred că copiii mei au nevoie de ea, cred că eu am nevoie de ea>>”
, a mai spus femeia în interviul menţionat de techinsider.io.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod