Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această lună pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o perioadă mult mai relaxantă decât până acum pe plan sentimental, aşa că nu ar trebui să îţi pui niciun semn de întrebare, ci doar să te bucuri.

Nu se ştie cât va ţine această linişte, pentru că tu şi partenerul de viaţă sunteţi extrem de vulcanici. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei cunoaşte pe cineva care te atrage la o primă vedere, însă nu vei sări direct în braţele lui!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În prima parte a lunii nu se anunţă veşti prea bune pe plan sentimental pentru tine, însă totul se va calma până la urmă.

Eşti pusă pe gânduri din cauza iubitului tău şi nu mai eşti convinsă că el e sufletul tău pereche. Este foarte important să nu faci greşeli la mânie şi să iei decizii impulsive!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o lună extrem de stresantă pe plan amoros, nimic nu funcţionează aşa cum ar trebui.

Certurile dintre tine şi iubit izbucnesc din orice, fără să mai existe toleranţă sau respect unul pentru celălalt. Problemele externe v-au afectat fără să vă daţi seama, iar în acest moment nu poţi face nimic ca să schimbi situaţia!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta amoroasă traversează cea mai bună perioadă a ei de până acum.

Toate merg aşa cum îţi doreşti, ba chiar uneori vei fi surprinsă că poţi avea mai mult de atât. Ai foarte mare încredere în tine şi nimic nu poate sta în calea fericirii tale. Este momentul perfect pentru a duce relaţia la următorul nivel, iar dacă eşti singură să îţi întâlneşti alesul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Păşeşti cu stângul în această lună şi nu se zăresc speranţe cum că viaţa ta sentimentală se va linişti.

Tu şi partenerul de viaţă veţi întâmpina multe alte probleme acum faţă de luna trecută. Este foarte important să vă exprimaţi sentimentele unul în faţa celuilalt şi să fiţi foarte sinceri. Chiar dacă vă mai scapă şi cuvinte urâte, mai bine scăpaţi de tot ce aveţi pe suflet!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de liniştea dorită pe plan sentimental în această lună, însă nici nu este atât de tragic precum pare.

Eşti din ce în ce mai posesivă faţă de partenerul tău de viaţa, iar acest lucru naşte discuţii aprinse între voi. Dacă eşti singură, vei avea dispoziţie de flirt, însă nimic mai mult de atât!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este lună bună pentru aventură, mai ales pentru una amoroasă.

Nu îţi pune speranţa în bărbaţii pe care îi vei întâlni, ci distrează-te cât poţi de mult în această perioadă. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, atmosfera va fi una destul de caldă între voi. Faceţi cât mai multe activităţi împreună!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu prea ai timp de partenerul tău de viaţă în această lună, însă pentru treburile importante faceţi un efort de a comunica mai mult.

Luaţi întotdeauna deciziile serioase împreună şi ocupaţi-vă mai atent de copii dacă este cazul. Dacă eşti singură, cu siguranţă nu trebuie să ignori acest aspect, ci să fii cât mai deschisă către o nouă aventură.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Şarmul tău personal te va ajuta să cucereşti mulţi bărbaţi în această lună, însă doar pe unul vei pune ochii.

Ai toate şansele să îţi găseşti alesul inimii, însă tot e nevoie de prudenţă atunci când porneşti la drum. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie amoroasă, între tine şi partener se produce o conexiune care va reaprinde flacăra iubirii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această lună.

Familia ta te împlineşte şi simţi o dorinţă arzătoare de a face ceva pentru a-ţi arăta recunoştinţa pentru tot ceea ce ai. Este un moment bun pentru planuri de viitor, dar şi pentru a trece la acţiune dacă vă doriţi ceva deja de multă vreme. Astrele sunt de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai toate şansele ca luna iunie să îţi aducă un partener de viaţă exact pe placul tău.

Datorită drumurilor şi activităţilor pe care le vei avea, o să ai ocazia de a cunoaşte multe persoane de sex opus cu aceleaşi preocupări ca şi tine. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, atunci situaţia nu va fi tocmai roz din cauza problemelor de comunicare dintre tine şi iubit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Va fi o lună decisivă pentru viaţa ta sentimentală şi totul se va clarifica şi aşeza.

Sunt posibile atât evoluţii, dar şi despărţiri dureroase. Indiferent ce se va întâmpla va fi spre binele tău. Înceacă să gestionezi cu calm situaţia în care te afli, să analizezi beneficiile şi pierderile şi să iei cea mai bună decizie pentru tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod