Uliana Ochinciuc şi Dan Condrea

Femeile din viaţa lui Dan Condrea. Unele l-au salvat, altele l-au îngropat

Dan Condrea a murit misterios în Opelul tatălui său, duminică seara. Fostul patron Hexi Pharma urma să fie acuzat pentru diluarea dezinfectanţilor vânduţi în peste 300 de spitale din România. Femeile din viaţa lui ar putea lămuri dacă a fost ucis, s-a sinucis ori a fost determinat să se sinucidă

Dan Condrea, 41 de ani, patronul Hexi Pharma, mort în condiţii misterioase după ce s-a aflat că firma lui vindea dezinfectanţi diluaţi era căsătorit cu Uliana Ochinciuc, o femeie din Republica Moldova, medic oftalmolog. Mai multe surse declară că aceasta şi-a adus rudele în firmă, iar, o dată cu intrarea ei în afaceri s-a creat o legătură ciudată între companie şi grupuri de interlopi din Republica Moldova.
Conform anchetei desfăşurate de Cătălin Tolontan, Mirela Neag şi Răzvan Luţac, o sursă a povestit că patronul Hexi Pharma a fost auzit de mai multe ori ameninţând oamenii că vor fi daţi pe mâna rakeţilor din Republica Moldova.

Uliana Ochinciuc a avut o influență puternică asupra lui Dan Condrea. Ea i-a fost prezentată de directoarea Flori Dinu, o altă femeie influentă din Hexi Pharma. Acesta a fost atras de tânăra din Republica Moldova. Era mai tânără, mai supusă, cum spun apropiații și astfel l-a cucerit.
Dan Condrea a decis s-o părăsească pe Laura Condrea, cea cu care are o fetiță pe nume Magda.
Venirea Ulianei Ochinciuc în Hexi Pharma și creșterea influenței ei, a creat tensiuni între Flori Dinu și Dan Condrea.
Aceste tensiuni nu au explodat pentru că fiecare dintre cei doi aveau nevoie unul de celălalt. Era cumva, un fel de armistițiu, dar Condrea a angajat mai multe rude ale Ulianei în companie. Astfel, acesta încerca să păstreze controlul.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 25 Mai 2016, 12:46
    VAI VAI

    Ce sigura esti pe tine, Ilonuto! Da, adevarul nu se va afla niciodata, fiindca traim intr-o tara de babuini retarzi. Apropo, la virsta ta mai crezi in zei?

    0
    1

  • Ilona pe 25 Mai 2016, 01:19
    OTRAVA !

    Sub nicio forma nu s-a sinucis, intrucat stia, si el, ca putea da gres, ramanand leguma si, normal ca, lucrand in acest domeniu, stia ce moartea cea mai eleganta era cu medicatie otravitoare, exagerata!!! Tot omul se fereste de durere, incepand cu mine si terminand cu animalul din curte si nimeni nu vrea sa se sinucida in acest stil. Deci, pareri si pareri! Niciodata nu se va afla adevarul! Dumnezeu sa-l ierte!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod