Raluca Bădulescu: “Îl iubesc enorm pe Cătălin Botezatu”

Emisiunea 60 de minute cu Alexandru Constantin pregătește sâmbătă, de la miezul nopții, o nouă poveste din spatele unei celebrități, cea a Ralucăi Bădulescu.

Raluca Bădulescu este noua invitată a lui Alexandru Constantin, în emisiunea 60 de minute cu Alexandru Constantin și ne spune povestea din spatele celebrității sale. Ea va povesti ce a marcat-o și de ce îl iubește enorm pe Cătălin Botezatu.

Încântată de faptul că este invitată la emisiunea a cărei fan se declară, ea a recunoscut că de-a lungul timpului s-au spus multe lucruri neadevărate despre ea dar și lucruri adevărate, a povestit cum se pregătește de nunta care va avea loc în toamnă și despre faptul că întotdeauna când a avut ceva de spus, a spus.

Sâmbătă de la ora 00:00, te așteaptă pe Prima TV o nouă poveste de viață spusă de Raluca Bădulescu, într-o manieră directă, fără ocolișuri. Află de la emisiunea 60 de minute cu Alexandru Constantin care au fost momentele care au marcat-o și ce a făcut-o să meargă mai departe, indiferent de situațiile grele prin care a trecut.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod