Noul sezon al reality show-ului Botched are premiera duminică, 22 mai la E!

În noul sezon al reality show-ului Botched, Dr. Terry Dubrow şi Dr. Paul Nassif iau din nou bisturiul în mână şi corectează unele dintre cele mai ratate operaţii estetice. Priceperea celor doi doctori este pusă la încercare în fiecare episod, cei doi încercând să transforme coşmarurile estetice ale pacienţilor în rezultate de vis. Medicii vor aduce pacienţii pe drumul cel bun în sezonul trei din Botched, care are premiera duminică, 22.05, la ora 22:00, la E!.

În primul episod al acestei serii, Rajee, a cărei faţă a fost injectată fără să ştie cu ciment de către cineva care nu avea licenţă de medic, revine în camera de consultaţii, doctorii punând la punct un plan complex menit să-i repare chipul grav desfigurat.

În paralel, Dr. Dubrow operează o femeie are cărei sfârcuri sunt plasate prea sus şi un pacient „de pe altă lume” le cere medicilor să-l facă să arate ca un extraterestru.
Fix când cei doi medici cred că le-au văzut deja pe toate, le bat la uşă pacienţi noi.

În acest sezon din Botched, Dr. Dubrow şi Dr. Nassif sunt din nou rugaţi să repare ceea ce pare imposibil de reparat. De la transformarea unei femei al cărei nas e orientat spre „ora 7”, la reconstrucţia lobului urechii unei femei (lob lungit până la aproape 5 cm), cei doi doctori acceptă cazuri din ce în ce mai obscure şi fac operaţii din ce în ce mai complicate.

În plus, cei doi sunt vizitaţi de o fostă luptătoare profesionistă, Chyna, care le cere ajutorul pentru a-şi repara sânii distruşi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod