Cântăreața LeAnn Rimes, în costum de baie. Vedeta arată senzațional la 33 de ani!

Cântăreața LeAnn Rimes arată impecabil în costum de baie la 33 de ani. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se afla în vacanță alături de soțul ei.

Cântăreața LeAnn Rimes și soțul ei, Eddie Cibrian, au aniversat de curând 5 ani de căsnicie, prilej cu care au plecat în vacanță în insula Cabo San Lucas. Cei doi au fost surprinși weekendul trecut la plajă, în timp ce se bucurau de o vacanță bine meritată.

Cântăreața a publicat mai multe poze pe contul său de Instagram, în care fanii au putut să vadă cât de bine s-a distrat ea și soțul ei, dar au putut observa si formele de invidiat ale vedetei.

Printre pozele pe care cântăreața le-a publicat pe contul său de Instagram apare și o poză în care este alături de o prietenă, Anna Kosturova, care i-a însoțit pe cei doi în vacanță.

Nici soțul artistei nu s-a sfiit să publice câteva poze cu el, asa că Eddie a postat în câteva ipostaze incitante. Cei doi s-au bucurat de împlinirea celor cinci ani de căsnicie, dar și de vacanța pe care au petrecut-o împreună.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod