Viața de lux pe care o duce soția lui El Chapo: „Kim Kardashian a Mexicului“ provoacă indignare cu gențile Prada și pozele de pe Instagram

Soția lui El Chapo a stârnit indignare cu postările ei de pe Instagram în care își expune stilul de viață opulent


Emma Coronel, care s-a căsătorit cu El Chapo în 2007, are cetățenie americană. Fiicele lor gemene s-au născut în Statele Unite, dar locuiesc în casa familiei din Sinaloa, Mexic. Emma și fetițele au avut mai multe apariții în tribunalul din New York în care e judecat El Chapo.

Celebrul narcotraficant mexican care a evadat în două rânduri din închisori mexicane este deţinut într-un regim de cvasiizolare în aşteptarea sentinței procesului.

În februarie, el a declarat la o înfățișare în instanță că nu are bani pentru a-și plăti avocații și că procesul său va fi o farsă în cazul în care nu sunt relaxate regulile care-l împiedică să-şi finanţeze apărarea. Tânăra soţie a lui El Chapo a asistat la audiere împreună cu fiicele lor gemene, iar acesta le-a salutat printr-un gest cu mâna.

Acuzat pentru 17 infracţiuni, Joaquín Guzman, în vârstă de 61 de ani, și-ar putea petrece toată viaţa în închisore dacă va fi condamnat.
El Chapo este acuzat că a condus timp de 25 de ani cartelul Sinaloa, unul dintre cele mai puternice de pe continentul american, iar Statele Unite estimează la 14 miliarde de dolari veniturile pe care Guzman le-a obţinut din traficul de droguri.

Chapo a fost extrădat în Statele Unite în ianuarie 2017, după ce a scăpat de două ori din închisorile mexicane. Avocaţii lui au spus că vor încerca să dovedească faptul că Guzman este ţapul ispăşitor şi că Ismael Zambada a fost adevăratul şef al Cartelului Sinaloa.

Din cauza precedentelor evadări, El Chapo este deţinut în condiţii deosebit de stricte, la Manhattan, cu vizite şi contacte telefonice foarte limitate, condiţii pe care avocaţii săi nu au încetat să le denunţe.

Procurorii americani i-au acuzat recent pe avocații lui Guzman că au ajutat-o pe soția acestuia să pătrundă în tribunal cu un telefon mobil, încălcând regulile foarte stricte de securitate impuse pentru acest proces. Judecătorul a arătat ulterior că toate problemele de securitate au fost rezolvate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod