Verdict sumbru pentru Gabi Cotabiță: "Este doar o şansă la un milion să îşi revină"

Ultimul RMN care i-a fost făcut cântăreţului a fost analizat şi de medicul Vlad Ciurea, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din România. Acesta este de părere că șansele artistului de a-şi reveni sunt minime.
Vlad Ciurea a declarat că el personal, în calitate de neurochirug, crede că șansele să-și revină sunt de una la un milion. "Eu nu am văzut pacientul. El este la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi este îngrijit extraordinar de bine. RMN-ul arată două lucruri majore. În acest RMN apare noţiunea de leziuni ischemice difuze, ceea ce înseamnă că vasele sangvine ale domnului Cotabiţă nu sunt în perfectă stare de funcţionare. La fel şi la creier, unde vasele sunt parţial sau total închise.
Asta înseamnă că în creier nu mai intră oxigen sau glucoză, elementele care alimentează celulele nervoase, astfel că, rând pe rând, cad celulele nervoase şi centri nervoşi"
, a explicat medicul în timpul emisiunii "WOWbiz", de la Kanal D.

"Suferinţa creierului domnului Cotabiţă este foarte gravă şi personal nu cred într-o revenire a funcţiilor cerebrale. Şansele pentru domnia sa sunt minime. Trebuie folosit la maximum orice fel de suport pe care îl are medicina.
Acum se aşteaptă şi se luptă până în ultima clipă. Din păcate, este doar o şansă la un milion să îşi revină"
, a mai spus Vlad Ciurea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod