Un tip nou de implant mamar: e mai uşor şi împiedică lăsarea sânilor!

Noul implant mamar, denumit B-Lite, cu 30% mai uşor decât orice produs similar existent pe piaţă şi care previne procesul de lăsare a sânilor, ce apare în cazul folosirii implanturilor cosmetice convenţionale, a fost creat de un inginer biochimist din Israel.
Potrivit ziarului britanic Daily Mail, citat de Mediafax, implanturile mamare tradiţionale sunt realizate din gel de silicon sau din soluţie salină.

Noul tip de implant constă într-un înveliş de silicon umplut cu sfere minuscule de silicat, o formă solidă a gelului de silicon, dar mult mai uşoară.

"Implanturile mamare nu au fost niciodată mai uşoare, de la introducerea lor pentru prima oară, în 1962. De atunci, nu a apărut nicio îmbunătăţire cu privire la această procedură. Ştim că, după zece sau 15 ani, aceste implanturi trebuie înlocuite. Când realizezi un implant, sânii devin mai grei. Acesta este motivul pentru care încep să se lase după câţiva ani şi femeile trec prin două sau trei operaţii pentru a avea în continuare sâni frumoşi", a explicat Dael Govrin, un inginer biochimist din Israel, care a inventat noul tip de implanturi.

Implanturile convenţionale cântăresc aproximativ 450 de grame, iar sânii naturali sunt ceva mai uşori de atât. Noul implant cântăreşte cu o treime mai puţin decât tipul convenţional.

Aproximativ 40 de femei din Israel au trecut printr-o operaţie de fixare a noilor tipuri de implant şi pacientele afirmă că diferenţa de greutate faţă de sânii naturali este insesizabilă.

"Reacţia primelor noastre paciente este pozitivă. Unele dintre acestea au implanturi mamare pentru prima oară şi spun că sunt mai uşoare decât sânii lor naturali", a afirmat Dael Govrin, al cărui frate, Jacky, este chirurg plastician.

Noile implanturi au primit avizul de conformitate al Comisiei Europene, informează cotidianul citat de Mediafax.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod