studenta

Un poliţist pune la pământ o studentă. A procedat corect sau nu? - VIDEO

t�n?r?
Michaella a fost arestată în forţă de poliţişţi. Ea a fost eliberată pe cauţiune


Imaginile au stârnit un val de critici pe reţelele de socializare, foarte multe persoane acuzând violenţa excesivă cu care au acţionat poliţiştii. "Pare să aibă 60 de kilograne. Sărmana fată!", a exclamat un internaut, în timp ce altul a comentat sec: "Nu-i deloc amuzant".

Înregistrarea video a fost vizualizată de peste 10.000 de ori de la postarea pe Instagram şi Twitter. Poliţia din Fort Collins susţine că agenţii au procedat legal, întrucât au aplicat procedura standard pentru un suspect acuzat de ultraj.

Ofiţerii au raportat că au fost insultaţi de tânăra ostilă şi au fost nevoiţi să o aresteze prin aplicarea forţei, relatează publicaţia citată de Daily Mail.

Conducerea secţiei a deschis o anchetă şi va analiza şi imaginile înregistrate de camerele video montate pe corpul fiecărui poliţist. Surat a fost dusă în arestul judecătoriei Larimer County, apoi eliberată pe o cauţiune de 1.750 de dolari.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod