studenta

Un poliţist pune la pământ o studentă. A procedat corect sau nu? - VIDEO

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost trântită la pământ şi arestată de un ofiţer de poliţie din Colorado. Intervenţia a fost considerată excesivă şi a provocat un scandal în SUA.

Totul a fost filmat, iar înregistrarea video surprinde momentul în care Michaella Sura, o tânără de 22 de ani, studentă la Colorado State University, este trântită brusc la pământ şi arestată de un ofiţer de poliţie după o dispută verbală cu acesta. Incidentul s-a petrecut în Fort Collins, marţi noaptea, relatează The Coloradoan.

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină într-un bar în care a izbucnit o încăierare în care fusese implicat şi iubitul tinerei. Când aceştia au ajuns acolo, ea a încercat să-şi tragă prietenul de acolo şi a intrat într-o dispută cu agenţii.



La un moment dat, unul dintre poliţiştii care vorbeau cu ea o smuceşte brusc şi o trânteşte la pământ. În ciuda şocului, fata reuşeşte apoi să se ridice în genunchi, dar este din nou pusă la pământ de acelaşi ofiţer şi de colegul lui. Michaella a fost apoi arestată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod