Un bunic îşi ţine nepotul în braţe. Povestea lor a înduioşat întreaga lume - FOTO

Kolbie copil foto
Kolbie luptă în fiecare zi pentru viaţa sa. Deşi s-a născut cu multe probleme, el e dovedeşte că e foarte puternic


După ce i-a pozat în luna mai pe Allen şi pe Kolbie, fotografa Sunshine Moody a postat imaginea pe Facebook, mărturisind că ei sunt doi dintre cei mai puternici oameni pe care i-a întâlnit până acum. "O viaţă abia a început, iar cealaltă se apropie de sfârşit. Kolbie şi bunicul lui au amândoi <<fermoare>> pe piept de la cusăturile operaţiilor pe inimă", a notat ea. "Amâmdoi au trecut prin multe anul ăsta. Şi, aşa cum puteţi vedea, Kolbie se uită la bunicul său, iar bunicul său îl iubeşte! Momente ca acesta fac ca munca mea să merite", a scris emoţionată Sunshine Moody.

Fotografa a postat şi o serie de imagini de familie în care apar Kolbie şi fratele lui geamăn, Kash, care are nevoie de un transplant de măduvă.

Sunshine a povestit pentru ziarul britanic Daily Mail că a cunoscut-o pe Gregware, mama copiilor, pe Facebook, în timp ce gemenii erau internaţi în acelaşi spital cu fiica ei, London. "Când am văzut că băieţii ei se aflau în aceeaşi secţie, am contactat-o şi m-am oferit să-i fotografiez copiii."

"Am stabilit o dată pentru şedinţa foto, dar Kolbie s-a simţit rău şi a fost trimis în Atlanta. Aşa că am amânat. Apoi, în mai, mi-a zis să facem pozele pentru aniversările lor care se apropiau. A zis că vrea unele cu tatăl ei şi cu Kolbie, în care să li se vadă tăieturile.
Şedinţa foto a fost amuzantă, tatăl ei e mare figură. Când am început să-i pozez am vrut să se vadă situaţia grea în care se află, dar şi dragostea pe care fiecare o are pentru celălalt. După ce am ajuns acasă, în seara aceea, mă uitam pe poze şi am văzut-o pe aceasta. A fost printre primele pe care le-am editat, am zăbovit cam o oră la ea. Am denumit-o chiar aşa: <<O viaţă abia începe, alta se apropie de sfârşit>>. Şedinţa foto a fost emoţionantă din acest motiv"
, a povestit Sunshine.

Impresionată de impactul uriaş pe care l-a avut fotografia cu tatăl şi fiul ei, Brandy Gregware le-a mulţumit tuturor pentru sprijin.
"E atât de uimitor şi copleşitor să ştii că o imagine poate avea atât impact asupra oamenilor. Am vrut doar să împărtăşim o imagine care să arate că miracolele se întâmplă. Această fotografie înseamnă tot pentru noi!", a scris ea. "Tatăl meu e un miracol viu. Prin ce a trecut el este incredibil, o minune. Kolbie a luptat în fiecare zi pentru a fi aici", a adăugat ea.

"Sunt aici pentru a vă spune că miracolele se întâmplă în fiecare zi şi am dovada a trei miracole!! Tatăl meu, Kolbie și Kash. Am plâns atâta citind poveștile și comentariile, încât ochii mei sunt umflați.
A, și nu vrea să recunoască, dar și tata a plâns. Am tăiat multe lucruri de pe lista de adio a tatălui meu. Asta nu era printre ele, el este uimit de impactul pe care l-au avut imaginile"
, a mărturisit Brandy.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod