cuplu

Un bărbat a plantat mii de copaci. După 17 ani, secretul lui a ieşit la lumină

Când Janet şi Winston s-au întâlnit, a fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit în 1962, s-au mutat într-o proprietate minunată unde aveau o fermă, apoi au avut un copil. Viaţa lor a decurs normal până când ei au împlinit 33 de ani de căsnicie, apoi ceva tragic i-a despărţit.

Janet a murit în 1995, la numai 50 de ani, din cauza unei probleme la inimă. Winston şi fiul său au suportat foarte greu pierderea. Viaţa nu mai era la fel fără ea şi nu va mai fi la fel, acesta e adevărul crud cu care au fost nevoiţi să trăiască fiecare zi de atunci. Au încercat să treacă peste asta, dar numai gândul că trebuie să-şi ducă zilele fără ea îi sufoca, realmente.

Atunci Winston a avut o idee, una care să îi cinstească aşa cum trebuie memoria iubitei sale soţii, scrie site-ul Glade Wire.

Janet adora locul în care trăiau - îi plăcea mult să se plimbe de colo-colo pe proprietatea lor şi să o îngrijească, să o facă mai frumoasă, aşa că bărbatul s-a gândit să facă ceva care să o comemoreze în cel mai bun mod posibil. Numai că nu a spus nimănui ce idee a avut.

Secretul său a rămas ascuns vreme de 17 ani, până într-o bună zi, când cineva a observat ceva neobişnuit din... balon. Andy Collet făcea o plimbare cu un balon cu aer cald când a văzut jos, pe pământ, un lucru nemaipomenit.
Când a ajuns deasupra casei lui Winston, n-a mai putut privi în altă parte, atât de mult o captiva priveliştea.



"Am balonul meu cu care mă plimb des, dar de data asta am văzut cel mai minunat lucru pe care l-am observat de sus. Era o inimă perfectă, pe care nu aveai cum să o vezi decât din cer, altfel nu ştii că este acolo. Poţi să-ţi şi imaginezi povestea de iubite", a spus ea.

Winston a plantat acolo mii de copaci până când a creat o pădurice, dar a lăsat în mijloc un spaţiu gol, în forma unei inimi, care poate fi zărită doar de sus, în semn de preţuire a soţiei sale.

El a povestit că se duce acolo, din când în când, pentru a reflecta la toate momentele frumoase pe care le-a trăit împreună cu Janet şi simte că ea îl priveşte din Cer şi zâmbeşte pentru ceea ce a făcut pentru ea pe Pământ, scrie site-ul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod