Dan Condrea

Ultimul mesaj transmis de Condrea soţiei. Răspunsul ei este şocant

Procurorii au găsit în telefonul soţiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, înregistrat cu câteva minute înainte de accidentul în urma căruia patronul Hexi Pharma a murit.

Potrivit unor surse judiciare citate de agenţia Mediafax, cu câteva minute înainte de accident, soţia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, a transmis un mesaj patronului Hexi Pharma în care îl întreba unde este şi ce face. Dan Condrea a răspuns scurt "Meditez". Mesajul următor venea tot de la soţia sa, care îl sfătuia să aibă grijă. "Te rog să nu faci vreo prostie", i-a scris Uliana Ochinciuc. După câteva minute, Condrea era declarat mort în urma accidentului auto.

Dan Condrea Hexi Pharma

Parchetul General a anunţat, marţi, că probele ADN confirmă că şoferul care a decedat în accidentul care a avut loc la data de 22 mai, în Corbeanca, este Dan Condrea, procurorii precizând că maşina patronului Hexi Pharma a făcut 13 deplasări pe acelaşi traseu în seara respectivă.

"Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", a informat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un comunicat de presă.

Dan Condrea accident

Procurorii precizează că "autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca".

Pe de altă parte, noi imagini de la locul accidentului în care și-a pierdut viața Dan Condrea, au fost date publicităţii.

Site-ul expresuldebuftea.ro a prezentat marți imagini surprinse la locul accidentului la doar cateva minute după tragedie, dar şi scene surprinse de camere de supraveghere amplasate pe drumul parcurs de Dan Condrea de nu mai puţin de 13 ori înainte de a muri în accident, aşa cum au anunţat procurorii, relatează Libertatea.

Secvenţele au fost înregistrate cu o cameră amplasată pe bordul unui autoturism aflat în trafic şi se poate vedea că la doar câteva minute de la impact în zonă se aflau mai multe maşini şi mai multe persoane care asistau la ridicarea maşinii distruse.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iunie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilona pe 1 Iun 2016, 21:24
    Medic, Farmaciile&Medicatia pe mana, Permis pt. arma.....

    ...cum sa credem ca si-a ales, de buna voie si nesilit de nimeni, o asemenea extinctie, din care, cu pobabilitate de nu stiu cat la %, se putea sa nu-i reuseasca si sa ajunga "leguma", mutilat, in aparate ca Schumacher sau in scaunel ca Nesu s.a. ??????????? ?????????????????? CUM! Dintre toate necunoscutele, dupa opinia mea, cea mai de neinteles intrebare este: "De ce si-a ales aceasta plecare la CER atat de RELATIVA si atat de DUREROASA, cand tot ce inseamna FIINTA, - incepand cu mine, plus alti romani si terminand cu animalul - , cu totii nu acceptam D U R E R E A, intrucat este de nesuportat si atunci, CUM sa ma autoflagelez sau sa ma autopedepsesc in acest hal ?????????????????????????????????????CUM???

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod