Tudor Chirilă, la cuţite cu Antena 3. Va supravieţui artistul atacurilor?

Faptul că o vedetă rock a avut curajul să critice un ministru al Sănătăţii e o premieră, dar reacţia propagandei nu s-a lăsat aşteptată

Eram obişnuiţi ca vedetele din showbiz să nu aibă atitudine civică. Dacă vreţi, la ele funcţionează un fel de instinct de conservare. Pentru a avea succes au nevoie de apariţii TV, cât mai multe. Pentru a-şi promova melodiile nu trebuie să deranjeze pe nimeni, să fie plăcuţi cu orice preţ şi, mai ales, să nu-i atace pe cei aflaţi la putere.
Erau extrem de puţine opinii puternice venite din rândul artiştilor. Vechii actori din România sunt oportunişti, de exemplu Alexandru Arşinel a ajuns membru UNPR, pariind pe Generalul Oprea cu câteva săptămâni înainte ca acesta să se prăbuşească.

Cei tineri sunt pragmatici şi nu vor să-şi distrugă imaginea intervenind în dispute publice.
Dar tragedia din Club Colectiv a schimbat rapid şi radical acest obicei. Faptul că foarte mulţi oameni din industria muzicii, interpreţi, instrumentişti, ingineri de sunet au murit sau au fost grav răniţi a produs o emoţie extrem de puternică.
Tudor Chirilă, jurat al emisiunii ”Vocea României” difuzată de Pro TV a fost şi este un mare susţinător al protestelor. A monitorizat şi a publicat mesaje de susţinere a supravieţuitorilor, dar a şi criticat autorităţile pentru modul în au intervenit şi administrat această criză.
În data 12 noiembrie, starul rock postează un mesaj pe Facebook în care atacă Antena 3.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 17 Nov 2015, 11:52
    Tudor Chirila

    Tudore, nu te lasa, esti unul dintre cei care pun "RAPID" punctul pe "i", fara ocolisuri, adevarul doare rau de tot ! P.S. pt. Andrei, cel de sus, un mare, mare LIKE....!

    0
    1

  • andrei pe 16 Nov 2015, 17:10
    Derbedeii Antenei3!

    Prestatii deplorabile, degradare umana si profesionala, astea sunt realizarile Antenei3 in numele unor puscariasi si puscariabili.

    6
    3

  • Pompiliu pe 16 Nov 2015, 15:39
    Critici sint destui!

    Mai putini sint cei care pun umarul. T.C. nu are dreptate si manipuleaza lumea. Pentru miner nu exista acest T.C....nu-mi plac asa-zisele show-bizuri....care au stricat tot tineretul roman si l-au indeparttat de....carte!

    4
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod