Transformare incredibilă: Un homeless a devenit hipster - VIDEO


Camera îl urmăreşte apoi în timp ce el merge pe străzi, arătând complet diferit, îmbrăcat cu haine noi şi la modă care îl întineresc - pantaloni roşii şi cămaşă albă cu mâneci lungi. Femeile îl privesc cu interes, vreo două îi transmit complimente, iar localnicii nu-l recunosc până când el nu le dezvăluie identitatea sa. Cineva chiar îl întreabă unde-i este automobilul Ferrari.

"Am rămas fără cuvinte. Jose mă ajuta să parchez maşina în fiecare zi. Când l-am văzut după schimbarea sa, nu l-am recunoscut.

E o persoană minunată, iar clipul este uimitor", a spus o localnică, Paola Bocardo.

Clipul a fost filmat în 2015 în capitala insulei Mallorca, Palma, în iulie 2015, dar a devenit viral în ultimele zile, după ce a fost postat pentru prima dată pe Facebook.

Jose Antonio, care arată complet schimbat acum, încă îşi caută de lucru, dar important e că nu mai stă pe stradă. Într-un interviu acordat unei televiziune spaniole, Salva Garcia, patronul frizeriei, a declarat că Jose a primit ajutor financiar de la o companie care a dorit să rămână în anonimat.
"N-a fost doar o schimbare de look. Mi-a schimbat viaţa. Ceea ce vreau acum e un serviciu potrivit", a spus Jose.

Filmuleţul realizat de producătorul de film Dr Filmgood şi postat pe pagina de Facebook a salonului La Salvajeria a devenit viral, notează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod